Kristijan
Foto: Alo/FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Bivši zadrugar Kristijan Golubović progovorio je o prinovi koju je dobio sa 28 godina mlađom Kristinom Spalević.

Kristijan se dotakao sina i ćerke iz prethodnih brakova i priznao da shvata šta znači biti pravi roditelj.

- Učestvujem totalno u svim funkcijama koje jedan otac i roditelj može da doživi, jer ja prvo i drugo dete sam nažalost bio po robijama i nisam uspeo adekvatno da im budem otac. Zaista je bilo teško, ono pre iskustvo. E sada je sve nešto novo, puno teže, ali na neki način slađe jer shvatam šta znači biti pravi roditelj - rekao je Kristijan, a priznao je i da li stiže da spava:

- Pravo da ti kažem sam rob nespavanja i kada ne mogu zbog njih da spavam, nekako sebe nateram da znam da je najviša obaveza i da treba da budem budan. Ja sam u životu nespavao zbog svojih trauma i mnogo čega drugog i svi su mi govorili: "Da spavaš bre čoveče", međutim, sada se desilo da tek sada ne spavam u životu. Kristina je malo škakljiva što se tiče nespavanja, hvala Bogu da me prati sada, u početku je bila spavalica, nije mogla da se navikne i sada deli sa mnom te slatke muke - priznao je Kristijan, te potom otkrio i kako su on i Kristina došli na ideju da sinu daju ime Kiril.

NISAM BIO OTAC PRVOM I DRUGOM DETETU! Kristijan Golubović nikad iskreniji, javno priznao zašto je sinu dao ime Kiril!

Foto: Printscreen Instagram

 

- Samim tim što sam bio Kristijan Aleksandar i svi se čudili odakle mi dva imena i kako se ja usred Srbije zovem Kristijan i izmišljali da je to katoličko, da to nije ovako ili onako, ceo život sam želeo da moja deca imaju drugačija imena od druge dece, da ne bude stereotipa, nikada nisam bio stereotipan. Birali smo uvek imena koja su posebna. Kirilo i Metodije su osnivači ćirilice, pravoslavnog pisma, a Kiril je onako skraćeno od Kirilo više je onako rusko, grčko, a opet vizantijsko i pravoslavno - zaključio je Kristijan za Pink.rs.

Podsetimo, Kristijan i Kristina nedavno su dobili i drugog sina, kom su dali ime Kiril.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading