novac
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock/Maja Marjanovic

Agencija za ruralni razvoj Grada Sremska Mitrovica, raspisala je javni poziv za dodelu finansijske pomoći poljoprivrednim proizvođačima, koji su pretrpeli poljsku štetu od olujnog nevremena koje je zahvatilo ovaj kraj 19. jula prošle godine.

Marina Maksimović direktorka Agencije, kaže da je prvi od uslova koji je neophodno ispuniti kako bi se ostvarila finansijska pomoć, da je poljoprivrednom proizvođaču utvrđena poljska šteta od strane Radne grupe za procenu poljske štete, koja se formirala prošle godine ispred Gradske uprave za poljoprivredu. Drugi uslov je da je poljoprivrednik vlasnik ili zakupac parcele, na kojoj je nastala šteta.

Od neophodne dokumentacije, uz zahtev dostavlja se fotokopija lične karte, fotokopija namenskog računa, ali i fotokopija o vlasništvu ili ugovor o zakupu.

Javni poziv otvoren je do 13. maja a finansijska pomoć iznosi 20.000 dinara.

Kako navode u Agenciji, podnosilac zahteva može da podnese samo jedan zahtev, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na sajtu Agencije za ruralni razvoj.

(Novosti)

BONUS VIDEO

 

@alo_portal Kada bi Vas uhapsili, šta bi Vaši prijatelji pomislili da ste uradili? 😆 #alo #alodnevnenovine #fypシ #fypシ゚viral #viralvideo #fy #prijatelji ♬ original sound - Alo_portal

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading