Kristijan Golubović
Foto: Alo/Foto: ATA Images

Bivši rijaliti učesnici Kristijan Golubović i Kristina Spalević svoju vezu započeli su u Zadruzi, a po izlasku su krenuli da žive zajedno, nakon čega su ubrzo i dobili dete. 

Kristijan Golubović je više od decenije proveo iza rešetaka po zatvorima u Nemačkoj, Italiji i Grčkoj, a tokom odsluženja jedne od kazni on se zamerio veoma moćnoj porodici. 

- Priznao sam sina tek posle 20 godina, tako je to moralo da bude, uradio sam stvari koje su mogle da ugroze život moga deteta i zbog toga se kajem - počinje priču Kristijan i nastavlja:

- Dok sam bio u zatvoru zakačio sam se sa jednom jakom familijom, napao sam dva brata. Jedan od njih je poginuo i oni su govorili da ja stojim iza toga. Onda je taj neki Leka, brat ovog što je poginuo, dao reč da će da mi se osvetiti preko sina. Nije znao kako se sin zove i preziva, ali je rekao da će ga naći i ubiti. Oni su videli da meni zlato, pare, vile ne znače ništa, pa su rešili da udare tamo gde najviše boli. Zbog toga sina nisam priznao, stavili su na ime oca crtu, kao da ga nema. Ostao je Lazar Đukić, a ja sam svima govorio da mi se sin zove Luka, pa Stefan samo da bi ih zbunio.

- Tada sam smanjio i krug prijatelja, ali kada bi me neko pitao šta je sa Lazarom i Danijelom govorio bih da žive malo u Engleskoj, malo u Americi i da ih slabo viđam, a ustvari su bili u mom gnezdu. Čak smo Lazaru na ruku stavili onaj prvi silikonski čip da bismo u svakom trenutku znali u metar gde se nalazi - priznao je Golubović za "Svet".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading