Kristina
Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Bivša rijaliti učesnica, Kristina Spalević, porodila se sinoć i na svet donela sina kojem su njen nevenčani suprug, Kristijan Golubović i ona dali ime Kiril. 

Sada se pojavila prva fotografija Kristine sa sinom odmah nakon porođaja, dok su još bili u sali, a ono što je primetno jeste da Spalevićka blista od sreće.

Kristina se sada oglasila za Alo! i otkrila kako se osećaju ona i beba. 

- Hvala Bogu, sve je prošlo kako treba. Bebac je super, presrećni smo i jedva čekam da svi budemo na okupu - rekla nam je ponosna mama koja se još uvek oporavlja od carskog reza.

Inače, Kristina i Kristijan već imaju jednog sina, Konstantina, kojem su nedavno proslavili prvi rođendan. 

Podsetimo, odmah nakon što se Kristina porodila, Kristijan se oglasio za Alo! i otkrio da je sve prošlo u najboljem redu. 

- Dobio sam sina! Stigao nam je Kiril! Presrećan sam, kako ne bih bio, treći sin! - rekao nam je on, pa otkrio kako su Kristina i beba:

- Porodila se u 20:30. Kristina je dobro, beba je fantastično, sve je hvala bogu prošlo kako treba. Javila mi se odmah, poslala mi je sliku Kirila odmah, prelep je. Jedva čekam da ga vidim i da dođu kući - kazao nam je ponosni tata, ne trudeći se da sakrije sreću.

Alo/ O.K. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading