TEŠKO JE PODNELA POROĐAJ Kristijan Golubović otkrio kako je proslavio rođenje sina, pa odmah progovorio o petom detetu
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović i njegova supruga Kristina Spalević, postali su roditelji drugog sina, kojem su dali ime Kiril.

Kristijan je za Alo! otkrio da se juče u 20:30 rodio njegov treći sin, a sada, je kada sus e slegli utisci, podeio sve detalje i otkrio da je Kristina imala težak porođaj.

- Dete sam video za sada samo na fotografiji, ne i uživo. Nisam mogao da prisustvujem porođaju i ne smem još da priđem detetu zbog virusa. Kristina je imala hipotermiju, malo je teže podnela porođaj. Nije joj bilo baš glatko kao sa prvim detetom - rekao je bivši učesnik rijalitija, pa otkrio na koga liči beba:

- Beba je super. Ima crnu kosicu. Kristina kaže da liči na mene, ja kažem da liči na nju, ali ono što je sigurno je da je identičan Konstantin. Njih dvojica kao da su blizanci. Deli ih samo 12 meseci, skoro kao mene i moju sestru.

Golubović je proslavio rođenje sina vrlo skromno i u društvu najbližih.

- Nešto malo sam krenuo da slavim, ali sam imao neka poslovna cimanja sa ljudima. Cepali su mi majice, bio sam uglavnom kod kuće, ali i u obližnjem lokalu. Svratio sam samo da nazdravim sa svojim školskim drugovima i to je sve. Niti pijem, niti se opijam. Ne volim taj seljački način slavlja, da pršti, nema razloga za to. Zašto bi se ponašali nakaradno, dete je došlo na svet. Ipak volim da obeležim to na fin način. Neću praviti velike žurke. Rođenje Konstantina i Vere sam obeležio skromno, samo sam za Lazara pravio veliko slavlje, jer je bio i prvo i muško. Manje je važno da se tako proslavi, bitno je da proslavljamo u srcu i kroz neke druge stvari - kazao je Kristijan, pa otkrio da planira i peto dete.

Ne planiramo tu da se zaustavimo. Ja hoću peto, ona hoće treće, oboje hoćemo devojčicu, ali videćemo. Ipak, Bog je glavni, on određuje da li će da bude trudnoće i kako će da prođe sve. Planiramo, ali sad ćemo da apstiniramo dve godine iz nekoliko razloga. Prvu trudnoću je izgubila, onda je slepo crevo operisala, imala je jedan carski rez, pa drugi carski rez. Mislim da je previše izmrcvarena da bih se sada iživljavao i opet pravio dete, kao da je mašina. Pustiću je, odmoriću je dve godine najmanje - zaključio je Golubović za "Informer".

Podsetimo, Kristijan Golubović ima dva braka iza sebe. Iz prvog braka ima sina Lazara, iz drugog ćerku Veru, a sada je sa Kristinom otac Konstantina i Kirila

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading