IZVUKLE GA IZ KOLA, OPLJAČKALE I POBEGLE Četiri devojke se posvađale sa taksistom oko cene vožnje, pa napravile nezapamćeni haos 08:30 Razonoda 0
OPŠTA TUČA, VIŠE SE NE ZNA KO KOGA UDARA Ivanović i Georgiev ne biraju reči, Filipović ogolio "studente", Ponoš... leti perje u redovima blokadera 07:21 Vesti 2
SVAĐA U DOMU NATAŠE BEKVALAC Pevačicu ovakvu do sada niste videli, ćerka sve snimila (VIDEO) 18:20 Vip 0
MOJA SESTRA JE SKROZ POBESNELA Rekla je da se ona i dečko čuvaju za brak, pa ostala u šoku kada je čula njegovu tajnu 11:25
"TREBA DA PRODAŠ KUĆU" Ćerka od majke zatražila nedopustivu stvar, a onda se desio šokantan obrt 11:00 Razonoda 0
"SARAĐUJEM SAMO SA PEVAČIMA, ZATO ODBIJAM KARLEUŠU" Toni Cetinski javno ponizio Jelenu, ona puca od besa: "Ubico, ja sam tebe odbila" 16:15 Vip 0
NEVIĐENI SKANDAL U PINKOVIM ZVEZDAMA! Desingerica odbrusio Zorici Brunclik, ona van sebe: "Završila sam" 09:20 Vip 0
"MARŠ, KLOŠARU, ŠTA GLUMIŠ?!" Skandal nasred ulice, dečko prišao našem pevaču, on počeo žestoko da ga psuje (VIDEO) 13:00 Vip 0
ZBOG SRPSKOG INATA NISU PRIČALI 20 GODINA: Dragan i Blagoje zakopali "ratne sekire" i pomirili se u crkvi 09:11 Vesti 0
BRNABIĆ O BLOKADERIMA: Ne mogu da se dogovore oko osnovnih stvari, to što rade je besmileno, bezidejno i BIZARNO (VIDEO) 22:52 Vesti 12
"TI SI KRETEN" Obračun u Hit tvitu! Babić žestoko odgovorio Antonijeviću zbog Srebrenice 21:23 Vesti 40
,,DA LI MUŠKARCI IKADA ODRASTU?" Žena pobesnela kada je videla šta njen muž radi na Instagramu, a on rekao samo jedno 18:00
"BAHAT I ISFRUSTRIRAN, ISMEVA ŽENE!" Branko Babić je jutros bio u emisiji kod Jovane Jeremić, a ovo je snimak njihovog sukoba o kom je brujao region (VIDEO) 15:40 Vip 0
KARDAŠIJANKE ŽESTO ZARATILE SA HARIJEM I MEGAN Evo zašto su morali da obrišu fotke kraljevskog para sa žurke Kris Džener! 12:04
ZORICA ZAPENILA NA VIKI! Bukti rat u Pinkovim zvezdama: "Sve je dogovoreno, providno je!" 10:20 Vip 0
"ODMAH JE STAVITE U LUDAČKU KOŠULJU I STRPAJTE U LUDNICU!" Lukas žestoko udario na Milicu Pavlović, a ona se sada prvi put oglasila! 16:20 Vip 0
DEČKO JE PREDLOŽIO DA OTVORIMO VEZU Pristala sam i uživam, ali on sad besni iako je bila njegova ideja 17:33
GODINU DANA NE PRIČA SA ROĐENOM SESTROM? Javnost bruji o skandalu Tanje Savić, Biljana se oglasila i poručila samo jedno! 19:00 Vip 0
"PSIHO I SPODOBA, IMA LI ŠTA OGAVNIJE OD NJE?!" Rat Jovane Jeremić i Jelene Radanović je tresao region: "Isfrustrirana je, neka ide kod psihijatra" 15:30 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
HVALA NA KOORDINATAMA! GUR i ukrajinske oružane snage napravile pucnjavu u elitnom delu Kijeva, a onda je stigao GERANIJUMSKI UDAR 08:37 Vesti 0