KRISTIJAN IZVEO KRISTINU I SINA IZ PORODILIŠTA! On je stigao u besnoj mašini, a njegova boja kose ima posebnu priču
Foto: Printscreen Instagram

Bivši rijaliti učesnik Kristijan Golubović pre dva dana postao je otac, četvrti put, a sina je danas sa suprugom izveo iz porodilišta.

Ponosni otac stigao je u porodilište nešto malo pre 11 sati, a nakon što su dobili dozvolu, odnosno otpusnu listu, izveo je naslednika i Kristinu.

Kristijan je izneo nosiljku sa bebom i dve torbe, dok je nasmejana Kristina išla za njim, a u rukama je nosila cveće i jedan list.

Pažnju je privukao Golubović koji je došao u kratkim pantalonama, ali i sa neobičnom frizurom - odnosno bojom kose koju je uradio specijalno za sina.

Inače, kako je Golubović na dan Kirstininog porođaja otkrio za Alo! kako je protekao porođaj:

- Dete sam video za sada samo na fotografiji, ne i uživo. Nisam mogao da prisustvujem porođaju i ne smem još da priđem detetu zbog virusa. Kristina je imala hipotermiju, malo je teže podnela porođaj. Nije joj bilo baš glatko kao sa prvim detetom - rekao je bivši učesnik rijalitija, pa otkrio na koga liči beba:

- Beba je super. Ima crnu kosicu. Kristina kaže da liči na mene, ja kažem da liči na nju, ali ono što je sigurno je da je identičan Konstantin. Njih dvojica kao da su blizanci. Deli ih samo 12 meseci, skoro kao mene i moju sestru.

Telegraf

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading