Suzana Mančić
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Poznato je da je Suzana Mančić oduvek vodila računa o fizičkom izgledu, a sda je odlučila da napravi male promene na svom licu.

Voditeljka je priznala da je otišla pod nož, da bi, kako kaže, otklonila viškove koji su joj smetali.

Imanje Suzane Mančić

Printscreen

 

- I muškarci i žene žele da zadrže mladalački izgled i tu se i dobre i loše stvari dešavaju. Uradila sam dva zahvata, korekciju gornjih kapaka i zatezanje vrata i donjeg dela lica. Niko ne voli da ide pod nož, a ja sam to uradila u poznim godinama. Razmišljala sam da svoje lice ostavim kakvo jeste, koristila sam se svim i svačim, ali sam videla da taj rezultat više nije taj, i lice to ne može da izdrži. Srećna okolnost je bila da naiđem na ovu opciju - rekla je Suzana, te je dodala:

- Bila sam u totalnoj anesteziji, brzo sam se probudila. Mirno sam otišla u salu i legla na operacioni sto. Oporavak je išao jako brzo, bez ikakvih komplikacija, mesec i po dana posle spejs liftinga, danas sam prvi put stavila minđuše i tako se radujem. Neću da se promenim, samo da promenim viškove koji su mi smetali. Volim svoje lice i ne želim da budem neko drugi. Svi hejteri koji su mi govorili da izgledam plastično, jesam plastična sada, ali izgledam još bolje.

Dom Suzane Mančić

Foto: Printscreen/instagram

 

Voditeljka je otkrila kako je njen suprug, grčki biznismen Simeon Ocomokos, reagovao kada mu je saopštila šta će korigovati.

- Zna da ne utiče mnogo na moje odluke, a kada me je video, rekao mi je da je dobro urađeno. Kapke nije ni primetio. Dve nedelje posle korekcije smo putovali u Nju Delhi, pitala sam ga da li nešto primećuje i rekao je ne i da nikada ne bi primetio - rekla je Suzana i podsetila sve da je važno imati crni fond za pozne dane.

- Odreknite se nečega, skupljajte novac i imajte crni fond za starije dane, ko zna za šta će trebati. Uvek sam o tome vodila računa, imam nekoliko polisa životnog osiguranja. Puno para je prošlo kroz moje ruke, strašno sam mnogo zarađivala, u doba Jugoslavije sam obezbedila egzistenciju. Uvek pola s***im, a pola stavljam na račun. Volela sam kafanu, da putujem, društvo, odu pare, ali treba da se stane u jednom trenutku - rekla je kroz smeh za "Blic".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading