Tijana Đuričić
Foto: Printscreen/Printscreen

Da vuk menja dlaku, a ponekada i ćud dokaz je Tijana Đuričić, koja je estetskim korekcijama, predimenzioniranim usnama i grudima, preplanulim telom, ali i svetlim sočivima privukla ogromnu pažnju javnosti kada se pre nešto manje od deceniju pojavila u rijaliti programu "Farma".

Iako je upravo tada dobila dobila nadimak "Kraljica silikona", ova devojka danas ne samo da izgleda potpuno drugačije već i živi, mirinim životom daleko od javnosti.

Ona je za naš portal progovorila o burnoj prošlosti, ali i odnosu sa Krisijanom Golubovićem.

- Kristijan i ja smo bili jako bliski u periodu kada je izdržavao zatvorsku kaznu, bila sam mu najbolji prijatelj i ispoštovala sam ga do zadnjeg dana koji je proveo u ćeliji. Kasnije je došlo do nesporazuma, a u naš odnos su se umešali njegovi neprijatelji. Tu se završio svaki vid naše komunikacije i svako je krenuo svojim putem - rekla je Tijana koja ne poriče da je sa Golubovićem imala emotivnu vezu.

- Ne poričem da smo bili u vezi, ali u zatvoru sam ga posećivala prvenstveno kao prijatelja što vam može i on da potvrdi. Ne kajem se zbog toga, mogu ljudi da kažu svašta o njemu, ali on ima i dobru stranu, ume da bude pravi prijatelj ako nekoga gotivi. Za svoje bliske ljude će pružiti sve. Od njega može mnogo toga da se nauči budući da ima veliko životno iskustvo - zaključila je bivša rijaliti učesnica za Alo!.

Piše: Nemanja Kadić

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading