Dušica Jakovljević
Foto: Alo/Foto: Hype.rs

 Dušica Jakovljević dobila je otkaz na Hype televiziji, na koju je prešla po odlasku sa Pinka, a sada su, kako prenose mediji, u toku pregovori da se vrati u firmu u kojoj je radila.

Mnogi nagađaju da će se voditeljka vratiti u Pinkovo jato, a danas, 25. aprila, u popodnevnim časovima, voditeljka je uslikana kako posećuje zgradu ružičaste televizije, u kojoj se navodno zadržala tri sata.

Dušica Jakovljević

Printscreen

 

Sada su navodno isplivali detalji pregovora Dušice Jakovljević i čelnika Pinka, te, kako se dalje tvrdi, postoje tri opcije koje su otvorene za nju.

- Čelnici Pinka rešili su da Dušici daju drugu šansu, iako, kad je odlazila, nije bila potpuno fer i imala je razne izjave. Međutim, čelnici su odlučili da joj daju šansu i primili su je na razgovor. Ono što je sigurno jeste da im sledi još jedan razgovor, a razmišlja se da li će Dušica voditi emisiju "Premijera vikend - specijal" sa Bojanom Lazić, umesto voditeljke Tijane Price koja je nedavno otišla sa ove pozicije, ili će to ipak biti rijaliti "Elita", u koje je publika navikla da je gleda, a treća opcija jeste da se osmisli novi format. I dalje se sa sigurnošću ništa ne zna, jer će se pregovori nastaviti - otkrio je izvor za "Blic".

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading