MAJI NISU POTREBNI SPONZORI KAO ANI KORAĆ! Taki brutalno odgovorio poznatoj starleti i otkrio šta se desilo kada su se sreli!
Foto: Dejan Briza

Radomir Taki Marinković besan je na Anu Korać koja je izjavila da on šeta bogataše, dok se Maja Marinković viđa sa sirotinjom iz rijalitija!

On je kazao da njegovu ćerku ni ne treba da je gledaju muškarci koji su sa Anom, kao i da njoj nisu potrebni bogati sponzori. Taki takođe tvrdi da mu je Koraćeva nedavno rekla da nema ništa protiv njegove ćerke, pa ga zbog toga dodatno iznenadio njen komentar.

- Skoro sam sreo Anu koja mi je prišla i rekla kako nema ništa protiv Maje. Mislim da malo pumpa ta priča, ali ako je to stvarno rekla onda mogu da kažem i da Maji ne treba da je gledaju takvi, jer njoj nisu potrebni sponzori i bogate dekice koji će joj kupovati skupocene poklone i automobile. Videli smo da je ona džek i da je ušla unutra i odnela Dekiju poklon, parfem od 150 evra za šta sam joj ja dao novac - započeo je Radomir, a onda je otkrio koliko ga je koštao Majin ulazak u Zadrugu 5:

Foto: Alo/ilustracija

 

- Glupo je komentarisati koliko šta košta, ona je potrošila jednu montažnu kuću samo na garderobu koju je unela sa sobom. Svako veče, za crnim stolom, Maja je u drugoj bundi. Meni nije žao da joj dajem toliko novca, bolje ja da ulažem u nju nego tamo neke čikice. Sve implante, tetovaže, garderobu, putovanja, sve sam joj ja platio i uvek ću - zaključio je Taki.

UŽASNO SE OSEĆAM! Dejanova majka van sebe nakon pomirenja njenog sina i Dalile, momentalno se oglasila: Zgazio je sebe i dostojanstvo!

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Nela

23.12.2021 05:31

Ako ćemo iskreno mi seks Ane Korać nismo videli u realitiju, a seks njegove ćerke se emituje više puta dnevno, čak u po bela dana već godinama.... Neko ima momke koji mogu da mu priušte sve , a neko mora da ima sex pred milionima da bi obezbedio bar kopije nekih krpica... Tako da ovaj čovek ne palamudi, nego neka je vodi na lečenje , jer nimfomanija je bolest, ako mu je stalo da njenog zdravlja...

Marko

25.01.2022 16:32

Maja KITA ,dokazano je ,DA OD TVRDOG KARADJOLETE NE MOZE DA SE IZLECI .NJOJ SPASA NEMA .

Lav

25.01.2022 18:49

Sta reci za glupavu Maju? Mlada, ruzna,glupa, lepo se oblaci, agresivna.