Otac Maje Marinković
Foto: Alo/Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Ovaj ulazak se dugo očekivao, tokom prošle noći u rijaliti Elita, nakon velike tragedije, ušao je bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš.

Marko Janjušević Janjuš se u petak vratio u Belu kuću, koju je napustio 25. decembra 2023. godine, kad mu se najmlađi brat Mihailo ubio.

Sada se oglasio Radomir Marinković Taki, te je priznao da je ova tragedija i njega pogodila:

- To je strašna stvar koja mu se desila. Sve nas je potresla ta stvar, ne samo učesnike "Elite", već i sve gledaoce, celokupnu javnost. To je strašno što se desilo tom momku. Ja imam o Janjušu najgore mišljenje, ali naravno, saučešće i njemu i njegovoj porodici. Mnogi su me novinari kontaktirali tada, kada se to desilo. Ja nisam hteo da dajem nikakve izjave, ipak je taj dečko generacija moje ćerke... Žalim slučaj, to nije trebalo da se dogodi, ali desilo se šta se desilo - priča Taki za "Pink.rs" i kaže da ga nije iznenadila reakcija njegove ćerke, jer je on najbolje poznaje:

- Maja je tamo pet godina sa tim Janjušem, ne samo sa njim, već i sa ostalima. Kako god gledali ljudi na ljude koji su tamo godinama, oni su jedna velika porodica - mogu oni i da se svađaju, ali kada se tako nešto dogodi, oni su svi solidarni. Maja je u mnogo slučajeva dokazala da je veliki čovek. Nije me Majina reakcija iznenadila, i mene je to pogodilo, rekao sam tada novinarima: "Molim vas, nemojte za to da me pitate", to je strašno šta se dogodilo, ne daj Bože nikom. Roditelj sam, taj dečko može sin da mi bude, laka mu crna zemlja... Ja sam se frapirao, svi smo mi ljudi - zaključio je Taki.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading