Sita, Asmin
Foto: Printscreen/Foto: Ilustracija

Nakon što je Asmin Durdžić javno otrkio da je Sita Ahmić umešana u paljenje automobila Radomira Marinkovića Takija, oca Maje Marinković, digla se velika prašina i društvene mreže su se usijale zbog njegovih tvrdnji.

Naime, kako on tvrdi na društvenoj mreži Instagram, Anelina sestra, Sita, navodno je unajmila dva momka i poslala iz u Beograd da sve to odrade.

Taki je nakon toga najavio da će sve to prijaviti policiji, a sada se o slučaju oglasila i Sita, koja je odmah odgovorila bivšem zetu i ocu Maje Marinković.

- Asmin je smešan potpuno, neću im davati odgovore. Asmin neće izlaziti iz zatvora duži period, a čovek koji je otišao da me prijavi ni za šta, on će odgovarati zakonski sa tužbom - rekla je Sita Ahmić za Pink.rs.

Podsetimo,ekipa Alo! portala kontaktirala je Takija, kako bismo saznali još neke informacije, a koji nam je otkrio da planira da podnese krivičnu prijavu protiv Site Ahmić i da će odmah otići u policiju:

- Idem iz prodavnice, prijaviću policiji. Moraću da prijavim Situ odmah. Međutim, policija već radi na tome. Aneli je prošle godine zapalila automobil najboljoj drugarici u Sarajevu, tako da siguran sam da je umešana. Nista me ne čudi, nijedna komšinica nije smela da da izjavu, kad su obilazili njihov kraj, niti bilo šta da kaže ružno, zapitajte se i što! Bave se svim i svačim, čak su i onog Asmina opljačkale bile - izjavio je Taki u jednom dahu za Alo!.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading