Maja Marinković
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Učesnica Elite i starleta Maja Marinković, saznala je sinoć da je njenom ocu, Radomiru Marinkoviću Takiju, zapaljen automobil.

Informacije joj je iz spoljnog sveta preneo Nenad Macanović Bebica, koji je sve saznao dok je bio kod lekara, a poznato je da je unošenje informacija strogo zabranjeno.

- Nadam se da će se ova situacija brzo rešiti i da neće uticati na Majin boravak u rijalitiju. Sve što želim jeste da ona bude srećna i da joj iznenađenje sa stanom priredi osmeh na licu.

Maja Marinković

Printscreen/Pink.rs

 

- Imam za Maju posebno iznenađenje! Kupio sam joj stan, sad su mi stigli tamo neki majstori - rekao  je Taki, pa dodao šta ga brine u čitavoj situaciji:

-Nerviram se što ne mogu da dođem do Maje kako bismo rešili neke pojedinosti, jer to je njen stan, ne moj. Moram sada da zovem čelnike te televizije da pitam kako da dođem do kćerke i rešimo ta neka pitanja. Niko od njih mi se ne javlja, ne znam šta da radim - priznao je Taki u jednoj emisiji.

Otkrivajući planove za budućnost, Taki je naglasio da želi da se posveti porodici i da pruži podršku Maji u njenim daljim koracima.

- Nakon rijalitija, želim da se fokusiram na porodicu i da budem uz Maju u svemu što bude radila. Njen uspeh je i moj uspeh, i želim da je podržim u ostvarivanju svojih ciljeva - rekao je Taki.

Podsetimo,ekipa Alo! portala kontaktirala je Takija, kako bismo saznali još neke informacije, a koji nam je otkrio da planira da podnese krivičnu prijavu protiv Site Ahmić i da će odmah otići u policiju:

Otac Maje Marinković

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

- Idem iz prodavnice, prijaviću policiji. Moraću da prijavim Situ odmah. Međutim, policija već radi na tome. Aneli je prošle godine zapalila automobil najboljoj drugarici u Sarajevu, tako da siguran sam da je umešana. Nista me ne čudi, nijedna komšinica nije smela da da izjavu, kad su obilazili njihov kraj, niti bilo šta da kaže ružno, zapitajte se i što! Bave se svim i svačim, čak su i onog Asmina opljačkale bile - izjavio je Taki u jednom dahu za Alo!.

Republika

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading