UŽASNO SE OSEĆAM! Dejanova majka van sebe nakon pomirenja njenog sina i Dalile, momentalno se oglasila: Zgazio je sebe i dostojanstvo!
Printscreen

Tema koja neprestano intrigira celu javnost je odnos Dejana i Dalile Dragojević, a nakon njihovog skandaloznog pomirenja oglasila se i Biljana Dragojević, Dejanova majka, koja je van sebe i uopšte nema lepe reči.

- Užasno mi je, nisam se ovome nadala i bezveze mi je. Ne znam kako je prešao preko svega, dešava se da se ljudi razvedu, svako svojim putem i ćao. Ali sve što mu je urađeno, urađeno je javno i pred svima, a on pređe preko toga. Zgazio je sebe, ponos i dostojanstvo, sve što je mogao da pregazi, pregazio je. Mislim da oni neće opstati, možda će čak i unutra prekinuti odnos, jer nema tu više života, nije isto. Možda, da se sve ovo desilo napolju, možda bi sve bilo drugačije, ipak je unutra pomućen razum i pomešane emocije. Ne znam, ništa mi nije jasno. Jedino što bih rekla, užasno se osećam - rekla je Biljana.

UŽASNO SE OSEĆAM! Dejanova majka van sebe nakon pomirenja njenog sina i Dalile, momentalno se oglasila: Zgazio je sebe i dostojanstvo!

Foto: Alo/ilustracija

 

Podsetimo, Dejana i Dalila su ušli kao bračni par na velelepno imanje, Dalila ga je javno ostavila zbog drugog muškarca, sa kojim je otpočela vezu, zbog čega su se ona i Dejan zvanično razveli. Nakon raskida veze sa Filipom Carem, zadrugarka se ponovo približila Dejanu, te su se nakon toga i zvanično pomirili i svojoj ljubavi dali novu šansu.

NEĆU IM DATI MIRA, JAKO SU LOŠI LJUDI! Filip Car žestoko zapretio Dalili i Dejanu, sprema im haos zbog toga što su obmanuli javnost!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading