OTAC MAJE MARINKOVIĆ ISKEŠIRAO 30.000 EVRA ZA NOVU MAŠINU Nakon što mu je zapaljen automobil nasred ulice, okrenuo novi list
Foto: Printscreen/Printscreen

Otac rijaliti zvezde i starlete Maje Marinković, Radomir Marinković Taki, nedavno je prošao kroz pravu dramu, kada su mu zapalili automobil, a ceo slučaj je prijavljen policiji.

Taki je sada, nakon haos, odlučio da pazari novu besnu mašinu, a za automobil je iskeširao neverovatnih 30.000 evra.

- Odlučio sam da se ne nerviram! Neću nebitnim ljudima da dajem na značaju. Ništa me ne dotiče, sve loše što se dogodilo ostaje iza mene, okrećem novi list! Kupio sam najnoviji "audi A6", metalik sivi sa ful opremom. Brz je kao munja! Ne volim da pričam o ciframa, ali reći ću vam da me je koštao oko 30.000 evra - rekao je Taki za Informer.

Podsetimo, nedavno su Elitarima puštane novogodišnje čestitke porodica, Maja Marinković napravila je haos i doživela je nervni slom zato što Taki nije snimio njenog psa Lea.

- Ne mogu da razmišljam pozitivno, da li je on svestan mog stanja, da li je on normalan čovek. Napravio mi je haos, kako nema ni malo razmišljanja, nije mi dobro, šta da radim ja sad. Da li vidiš šta si mi uradio. Šta da radim ja sad? - urlala je Maja.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading