"STAVLJAO JOJ JE PIŠTOLJ U USTA, TELEFON I PASOŠ SU JOJ ODUZETI" Otac Maje Marinković šokirao tvrdnjama: "Car i mene danima maltretira" 17:30 Vip 0
"VIĐAO SAM JE POLUPIJANU NA AFTERIMA" Taki Marinković raskrinako Enu Čolić, ona ni ne sluti šta je sve otkrio, nastaće haos! 14:40 Vip 0
PROĆI ĆE KAO MAJA! Brutalno oglašavanje Takija nakon vesti o Anelinoj trudnoći: Posle poniženja odlučili da imaju bebu! 21:38 Vip 0
PRIČA DA ĆE BRINUTI O DETETU, A BLOKIRAĆE JOJ BROJ KADA IZAĐU Janjušev bivši tast žestoko udario na Anelinu trudnoću: Ona će proći kao moja ćerka 07:40 Vip 0
POZNATI PRISTIŽU NA SVADBU BORE I MILICE! Evo ko je odmah pokazao štos sa novčanicama, stajling pevačice svi komentarišu! 17:33 Vip 0
KO JE ONA, DETE OD 16 GODINA?! Taki Marinković udario na ćerku Stanislava Krofaka, nije je štedeo! 23:00 Vip 0
JE L' MOGUĆE DA TO RADIŠ? Maja Marinković zapenila od besa, obelodanila šok detalje svađe sa majkom! 19:30 Vip 0
DOBIJA 300 EVRA ZA ODEĆU I STAN, IMA UGOVOR SA NJIM! Skandalozne tvrdnje na račun Anđela Rankovića, sve isplivalo u javnost! 08:45 Vip 0
MAJA JE POKRENULA 30 TUŽBI PROTIV ANELI! Taki Marinković obelodanio do sada nepoznate detalje, pa doneo hitnu odluku: Odlučio sam da se povučem 07:15 Vip 0
MAJA JE SAMO SA OLOŠIMA BILA Taki Marinković šokirao izjavom, evo šta misli o ćerkinoj vezi sa Stanislavom 19:23 Vip 0
ASMIN NEĆE IZLAZITI IZ ZATVORA! Sita Ahmić nakon tvrdnji da je kriva za Takijev zapaljeni auto 13:43 Vip 0
TAKI UKANALIO JANJUŠA I FILIPA CARA! Majin otac raskrinkao bivše zetove: To su obične bitange, foliranti! 17:49 Vip 0
NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ I TAKIJA! Ovakve ih do sada niste videli, mreže gore, a komentari samo pljušte 13:55 Vip 0
NE ZABORAVLJAJU SE NEKE STVARI! Takiju preskočilo srce kada je video Maju u krevetu kod Janjuša 20:45 Vip 0
SPREMA SE HAOS! Taki raskrinkao Aneli Ahmić: Reći ću sve šta znam o njoj, samo čekam Majin znak 19:09 Vip 0
TAKI PRVI PUT O JANJUŠEVOJ TRAGEDIJI! Marinković prokomentarisao i izliv emocija svoje mezimice 12:50 Vip 0
OTAC MAJE MARINKOVIĆ ISKEŠIRAO 30.000 EVRA ZA NOVU MAŠINU Nakon što mu je zapaljen automobil nasred ulice, okrenuo novi list 19:38 Vip 0
TAKI SE HITNO OGLASIO! Nakon što je Maja doživela nervni slom, njen otac se uputio ka Šimanovcima 14:20 Vip 0
URLALA NA SAV GLAS Maja Marinković doživela napad histerije zbog Takija: Napravio mi je haos! 09:10 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
U RINGU MINISTAR DEMO BERIŠA O VOJNIČKOJ KARIJERU I DRŽAVI: Zakleo sam se Srbiji, braniću je dok sam živ (VIDEO) 20:00 Vesti 0
"ŠTANCAO BIH DECU KAO LUD DA IMAM ŽENINU DOZVOLU" Desingerica o supruzi Neveni izustio ovo, pa za Alo progovorio o nedozvoljenim supstancama 20:15 Vip 0
HOROSKOP ZA PETAK, 13. JUN Strelacu se otvara polje inostranstva, Vage će doživeti izdaju od strane partnera, pad imuniteta osetiće Blizanci 06:14 Razonoda 0