"ČUO JE KO STOJI IZA MENE" Taki raskrinkao Janjuša pred ulazak u Elitu 9: "Prišao mi je i rekao..." 23:00 Vip 0
CAR PRETI GOLIM FOTOGRAFIJAMA POLNOG ORGANA! Uputio jezive uvrede na račun Maje i Takija Marinkovića! (FOTO 18+) 15:00 Vip 0
"STAVLJAO JOJ JE PIŠTOLJ U USTA, TELEFON I PASOŠ SU JOJ ODUZETI" Otac Maje Marinković šokirao tvrdnjama: "Car i mene danima maltretira" 17:30 Vip 0
"VIĐAO SAM JE POLUPIJANU NA AFTERIMA" Taki Marinković raskrinako Enu Čolić, ona ni ne sluti šta je sve otkrio, nastaće haos! 14:40 Vip 0
PROĆI ĆE KAO MAJA! Brutalno oglašavanje Takija nakon vesti o Anelinoj trudnoći: Posle poniženja odlučili da imaju bebu! 21:38 Vip 0
PRIČA DA ĆE BRINUTI O DETETU, A BLOKIRAĆE JOJ BROJ KADA IZAĐU Janjušev bivši tast žestoko udario na Anelinu trudnoću: Ona će proći kao moja ćerka 07:40 Vip 0
POZNATI PRISTIŽU NA SVADBU BORE I MILICE! Evo ko je odmah pokazao štos sa novčanicama, stajling pevačice svi komentarišu! 17:33 Vip 0
KO JE ONA, DETE OD 16 GODINA?! Taki Marinković udario na ćerku Stanislava Krofaka, nije je štedeo! 23:00 Vip 0
JE L' MOGUĆE DA TO RADIŠ? Maja Marinković zapenila od besa, obelodanila šok detalje svađe sa majkom! 19:30 Vip 0
DOBIJA 300 EVRA ZA ODEĆU I STAN, IMA UGOVOR SA NJIM! Skandalozne tvrdnje na račun Anđela Rankovića, sve isplivalo u javnost! 08:45 Vip 0
MAJA JE POKRENULA 30 TUŽBI PROTIV ANELI! Taki Marinković obelodanio do sada nepoznate detalje, pa doneo hitnu odluku: Odlučio sam da se povučem 07:15 Vip 0
MAJA JE SAMO SA OLOŠIMA BILA Taki Marinković šokirao izjavom, evo šta misli o ćerkinoj vezi sa Stanislavom 19:23 Vip 0
ASMIN NEĆE IZLAZITI IZ ZATVORA! Sita Ahmić nakon tvrdnji da je kriva za Takijev zapaljeni auto 13:43 Vip 0
TAKI UKANALIO JANJUŠA I FILIPA CARA! Majin otac raskrinkao bivše zetove: To su obične bitange, foliranti! 17:49 Vip 0
NIKAD VIĐENA FOTKA MAJE MARINKOVIĆ I TAKIJA! Ovakve ih do sada niste videli, mreže gore, a komentari samo pljušte 13:55 Vip 0
NE ZABORAVLJAJU SE NEKE STVARI! Takiju preskočilo srce kada je video Maju u krevetu kod Janjuša 20:45 Vip 0
SPREMA SE HAOS! Taki raskrinkao Aneli Ahmić: Reći ću sve šta znam o njoj, samo čekam Majin znak 19:09 Vip 0
TAKI PRVI PUT O JANJUŠEVOJ TRAGEDIJI! Marinković prokomentarisao i izliv emocija svoje mezimice 12:50 Vip 0
Ili smo ljudi muve ili ljudi pčele: Arhimandrit Petar (Dragojlović) U RINGU o postu, veri i izazovima (VIDEO) 20:00 Vesti 0
''OVE ČIZME SU ZA ŠTALU, UZALUD PRIVLAČI PAŽNJU'' Filip Mitrović opleo po ESTRADNJACIMA: ''Karleuša je malo besna'' (VIDEO) 20:00 Vip 1
''VIŠE IM NISAM DEBELA, SAD IM SMETA MOJ NOS'' Una Glišić o svojoj transformaciji koju Srbi ne prestaju da komentarišu (VIDEO) 21:00 Vip 0
„ZADUŽILA SAM SE KOD KAMATAŠA ZBOG KARIJERE“ Višnja Petrović bez dlake na jeziku o ljubavi, estradi i teškim počecima 20:00 Vip 0
"MC STOJAN ME JE BLOKIRAO" Savo Perović prvi put progovorio o pevaču, pa otkrio šta se desilo 21:20 Vip 0
Lovci na vlast i hodajući mrtvac: Dejan Vuk Stanković oktrio šta krije studentska lista (VIDEO) 20:00 Vesti 6
"AKO NE VEČERATE, TELO ĆE SE OSVETITI" Umesto dijete čuveni doktor Šeno je preporučivao detoksikaciju tela od 3 dana 20:46