Taki Marinković
Foto: Printscreen/TV Pink/Printscreen

Maja Marinković i Stanislav Krofak uplovili su u ljubavnu vezu, a Radomir Marinković Taki, starletin otac, otkrio je kako gleda na ćerkin izbor.

Taki Marinković

TV Pink/Printscreen

 

Rijaliti učesnik je priznao da mu se Maja davno svidela, kao i da je ona njegov tip devojke, a ona je tvrdila da će se Takiju dopasti njen izbor.

- Hvala Bogu pa je konačno našla nekog, prvog kom neće ona morati da plaća piće! Znam da je ušla tamo sama, da je želela da ostane sama, ali dobro, dešava se, ipak je to zatvoren prostor, ali ja je podržavam, podržavam izbor moje ćerke. Stanislav je divan dečko, fin, kulturan, pristojan, nemam šta loše da kažem o njemu, podržavam Maju i njega. On je nov u svemu ovome, super se snalazi - rekao je Taki, pa dodao:

Maja i Stanislav

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

 

- Ipak, on je pre toga gledao rijaliti, ali nadam se da se iskreno zaljubio u moju ćerku. Neću preterano da pričam i trčim pred rudu, pa da bude drugačije, ali videćemo. Za sada stvarno nemam šta loše da kažem o njemu, super je dečko, skroz na mestu, pristojan, kulturan… A s kakvim je sve Maja ološima bila, Stanislav je premija - zaključio je Marinković za "Pink".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading