Janjuš
Foto: Printscreen/Printscreen/AmiGShow

Učesnik Elite Marko Janjušević Janjuš otkrio je u razgovoru sa Darkom Tanasijević nepoznate detalje o svojoj bivšoj supruzi Eni, a koje javnost nije znala.

Naime, on je istakao da Ena ne voli da se medijski eksponira, a priznao je da se viđala, tokom njegove rijaliti karijere, sa samo ova dva njegova cimera.

- Zamisli kad bi se to desilo, ona se nikad nije oglasila, mislim da se viđala samo sa Filipom Đukićem i Đeksonom jer ih je gotivila posle prve sezone. Možda se videla sa još jednom, dve osobe, zamisli to ludilo. Jednu izjavu nisu dali, zamisli da oni kažu o meni šta sam radio zadnjih 14 godina, jednu ružnu reč nisu rekli za mene, iskreno da ti kažem, nikada - rekao je Janjušević, a potom spomenuo i bivšu taštu:

Janjuš

Printscreen/AmiGShow

 

- Taštu više volim nego ženu, to je istina. Na stranu što sam ja, otišao sa drugom, to nije moglo da opstane, moja tašta je uvek govorila da budemo dobro, samo zbog deteta, za ostalo je boli p**ka, radite šta hoćete, ali zbog deteta morate biti u dobrim odnosima, ko tako ne razmišlja, taj zapravo nije normalan. Zato ih ja i poštujem, zato nikada nisam ništa ružno rekao. Šta god da je, treba biti normalan, ali ne razmišljaju svi istom putanjom - ispričao je Marko Janjušević Janjuš prošle noći u rijalitiju "Elita".

Podsetimo, bivši emotivni partner Aneli Ahmić, Asmin Durdžić, javno je izvređao njenog trenutnog dečka, Marka Janjuševića Janjuša.

On se oglasio na društvenoj mreži Instagram gde je žestoko osuo paljbu po bivšem košarkašu.

- Janjuša nikad nisam spomenuo, dok on nije počeo lajati o meni. Imao je priliku da mi se javi, pa nije. On me uopšte ne zanima, meni je isti onaj jadni cukica Vesna, a kad izađe može da mi se javi da mu sredim kamatu za manji procenat, pa možda ne bude više prosio kod devojaka da mu daju 100 evra da može autobusom kod svoje mame. Klošarčina koji se ne kupa po 30 dana, našao mene komentarisati - poručio je Asmin.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading