Kendal Džener
Foto: Printscreen/Printscreen

Vest o raskidu između supermodela i rijaliti zvezde Kendal Džener i reggaeton senzacije Bed Banija potvrđena je od stranemagazina "People".

Poslednji javni susret para viđen je na afterpartiju za emisiju "Saturday Night Live" u oktobru, gde je Džener pokazala podršku reperu, koji je bio domaćin i muzički gost emisije.

Njihova romansa, barem javno, počela je u februaru kada su se model i pevač uputili na dvostruki sastanak sa Hejli i Džastinom Biberom.

- Ona je zainteresovana za njega i uživa - otkrio je izvor tada, otkrivajući da se par viđao od kako je reper preselio u Los Anđeles.

Vremenom, par je provodio sve više vremena zajedno, čak su otišli na zajednički odmor u Ajdahu nakon festivala "Coachella".

- Definitivno deluju zaljubljeno i ozbiljno - potvrdio je izvor prenosi Republika. 

Nakon toga, viđeni su zajedno na Milanskoj nedelji mode, gde su prisustvovali Gucci-jevoj reviji za proleće/leto 2024, a Džener je kasnije prošetala pistom za Versače. Uprkos Bad Bunijevoj nevoljkosti da diskutuje o svom privatnom životu, on je nagovestio nekoga posebnog u svom životu, izjavljujući da je ta osoba razlog zbog kog želi da unapredi svoj engleski.

- Govorim engleski sa određenim ljudima. Sa jednim od njih, nisam mogao da razgovaram ranije - otkrio je reper.

I dok se neki nadaju da par vešto krije privatan život, čini se da, uprkos početku godine zajedno, neće završiti 2023. kao par.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading