Kajli i Kendal
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Sestre Kendal i Kajli Džener su od malih nogu pred kamerama. Manekenka je imala 12 godina kada su počeli snimanje njihovog porodičnog šoua, dok je njena mlađa sestra imala dve godine manje.

Kako je popularnost njihovog šoua, pa i njih samih, rasla, tako je počelo da vlada veće interesovanje za njih, ali to nije uvek bilo lepo iskustvo za najmlađe sestre u porodici.

Kako su otkrile u finalnoj epizodi treće sezone njihovog porodičnog rijalitija, njih dve su imale često loša iskustva sa paparacima, koji su ih pratili gde god da se pojave. - Sećam se kada sam imala 19 godina, nosila sam neku šarenu haljinu i kako sam htela da uđem u auto, paparaco je legao na zemlju, stavio aparat pod moju haljinu i fotografisao - počela je da priča Kajli:

- Osetila sam se zlostavljano. Počela sam da plačem u autu, cele noći nisam spavala i celog sledećeg dana jer sam samo mislila kako će fotografija moje vagine da izađe u javnost.

Njeni strahovi su se i ostvarili.

- Fotografija je objavljena u "Dejli mejlu", može da se vidi moj donji veš malo, između mojih nogu, a naslov je bio "Kajli sa malo dostojanstva" - ispričala je Dženerova.

Potom je objasnila da je srećna što ima porodicu kakvu ima, jer su joj velika podrška.

- Iznenađena sam što sam još uvek srećna, normalna osoba, posle svega kroz šta sam prošla. Mislim da je to što sam imala dobru porodicu, koja je prolazila kroz isto, pomoglo da imam dobru podršku - dodala je Kajli.

Ona se prisetila i šta su njenoj sestri Kendal i njoj dobacivali.

- Kada smo imale 16 godina, pratili su Kendal i mene gde god su mogli, samo da izazovu reakciju - rekla je Kajli, a onda se Kendal nadovezala:

- Govorili bi najzlobnije stvari, poput "Jesi i ti ku*va kao tvoja sestra?". Imale smo 16 godina, Kajli još nije imala ni dozvolu. Pričali su: "Hej, male ku*ve, hoćete li i vi imati eksplicitan snimak kao vaša sestra?"

Kendal je dodala i da, pored svega, i ona smatra da su njih dve ispale normalne.

- Mislim da smo izrasle u pristojne ljude, pored svih sr*nja koja smo prošle i videle tokom života - zaključila je manekenka.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading