RAZVOD DALEKO PRLJAVIJI OD OČEKIVANOG Sofi Tarner tužila muža, on odveo decu iz zemlje!
Foto: Youtube/Printscreen

Zvezda "Igre prestola" Sofi Tarner tužila je pevača i još uvek zakonitog supruga Džoa Džonasa jer je, kako se navodi, bez njenog znanja odveo njihovu decu van zemlje, na odmor. Od suda u Njujorku kojem se obratila za pomoć tražila je da mu naredi da ih vrati kući u Englesku, uz zahtev za "hitan povratak dece koja su neopravdano uklonjena ili pogrešno zadržana".

Ona naglašava kako je kuća u Engleskoj trebalo da im bude „dom do kraja života" pre nego što su rešili da se razvedu. Zato su i pokrenuli prodaju luks životnog prostora u Majamiju. Zvanično, nju su napustili i započeli život u drugoj 10. aprila tekuće godine, s uzbuđenjem - šta li im još donosi sutra. Na razvod, napominje tamošnja štampa, uopšte nisu računali. 

Džonas je, inače, započeo turneju s braćom po Americi. Sofi je dozvolila deci da putuju tokom iste s njim, ali se dosta premišljala. Međutim, zbog posla, nema mnogo vremena za privatan život trenutno, pa je dozvolu ipak potpisala. Zatim, sačekali su je papiri za razvod - kao rezultat rasprave koja se odvila 15. avgusta. 

RAZVOD DALEKO PRLJAVIJI OD OČEKIVANOG Sofi Tarner tužila muža, on odveo decu iz zemlje!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Prema najnovijim informacijama i sa suda, Tarnerova je iz medija saznala za to, četiri dana kasnije. 

Dve nedelje otad, sastali su se ne bi li porazgovarali o svemu, posebno Engleskoj, gde su već počeli i da razgledaju škole u koje bi upisali mališane danas-sutra. 

Sada, Sofi tuži supruga jer je odveo decu „na odmor i uzeo im pasoše, te odbija da ih vrati". 

- Advokat oca potvrđuje dana 19. septembra da on neće vratiti pasoše majci, niti pristati na to da se deca (ćerka Vila i druga naslednica, potpisana početnim slovom, D) vrate u Englesku - piše u dokumentima, prenose tamošnji mediji, što je samo znak da im je razvod postao „daleko prljaviji nego što se očekivalo" - pišu tamošnji mediji. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading