DARA DOBILA ROLEKS OD DVE DECENIJE MLAĐEG UDVARAČA Uspešnog biznismena svi znaju, a pevačicu obasipa skupim poklonima
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Folk pevačica Dara Bubamara voli mlađe partnere, a sada je, kako tvrde domaći mediji, upravo jedan takav dečko daje sve od sebe da je osvoji.

Naime, dara je navodno od njega dobila sat marke "Roleks", a skupocenim poklonom pohvalila se putem "priče" u sklopu Vocap platforme kojoj, samo nekolicina njenih bliskih prijatelja ima pristup.

Dara je jedan od najsupljih satova dobila od momka koji već duže vreme želi da uđe u emotivnu vezu sa pevačicom, a koji je od nje mlađi skoro dve decenije.

- Daru taj dečko ganja već neko vreme. Znaju ga svi po gradu, zgodan je i lep, pravi alfa-mužjak! Iz Vojvodine je i jeste tatin sin, ali ima i svoj uspešan biznis. Njemu taj "roleks" od tridesetak hiljada evra ne znači mnogo, ima on love koliko hoćeš, ali zna da Dara nosi skupu garderobu, oduvek vozi besne autobomile i voli dobre satove, pa je odrešio kesu. Čudno mi je da je ona to uopšte objavila jer u poslednje vreme ne voli da se toliko priča o njenom privatnom životu i krije ga kao zmija noge - tvrdi Darina bliska prijateljica i dodaje:

Odlepio je mali! Slao joj je i cveće nakon svirki, svaki put po 101 ružu. Njoj se on dopao, kaže da je njen tip, brz, urban, istetoviran i napucan. Svi iz Darinog okruženja navijaju da njih dvoje budu zajedno, a da li će Dara da poklekne, ostaje da vidimo - završava drugarica za "Informer".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading