OD LUKSUZNOG DOMA GOBELJIĆA ZASTAJE DAH! Pazarili novu nekretninu, a od ove sume novca zavrteće vam se u glavi!
Foto: Alo/Foto: Privatna arhiva

Katarina Grujić i Marko Gobeljić nedavno su se uselili u svoj stan na Novom Beogradu, a pevačica je tom prilikom pokazala pojedine delove.

Pevačica i fudbaler venčali su se 2. juna prošle godine u Hramu Svetog Save, a nakon sređivanja utisaka s glamuroznog svadbenog slavlja, bacili su se na uređivanje novog luksuznog doma na Novom Beogradu.

Kako su mediji pisali, popularni par je za penthaus iskeširao vrtoglavih 400.000 evra, a pevačica je u nekoliko navrata pokazala pojedine delove svog novog doma u koji su se nedavno uselili.

Iako su oboje ličnosti sa ozbiljnim karijerama koje iziskuju česta putovanja, oni najviše vole vreme koje mogu da provedu u svom domu sa ćerkicom Katjom i zato su se potrudili da ovaj stan bude pravo porodično gnezdo. Za opremanje nekretnine Kaća je angažovala tim stručnjaka kako bi sve bilo baš po njenoj meri i ukusu, a pastelne boje nameštaja ukrasila je zelenim detaljima.

Na jednom storiju pokazala je delić dnevnog boravka koji krasi neverovatan kristalni luster, a od pogleda na jedan od najlepših zalazaka sunca u gradu zastaje dah.

LUK BLEK PROSLAVIO ROĐENDAN NA NEOBIČAN NAČIN Pevač se šokirao kad je video iznenađenje iz Liverpula, a jedna stvar svima je zapala za oko! (FOTO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading