URAGANKE OTKRILE KOJA IMA NAJVEĆI HONORAR! Dečko Jovane Radić se ne odvaja od koleginice, ali nju zanima samo posao
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

Članica benda Hurricane, Jovana Radić u vezi je sa kolegom Davidom Radosavljevićem. Par ljubav ljubomorno čuva za sebe.

Meni je prva stvar posao, njih dve, nas tri, naša budućnost i naše karijere. Trenutno posao ima prioritet, a ne ljubav - rekla je Jovana.

URAGANKE OTKRILE KOJA IMA NAJVEĆI HONORAR! Dečko Jovane Radić se ne odvaja od koleginice, ali nju zanima samo posao

Foto: Printscreen/instagram

 

A evo šta David kaže po pitanju toga da li je njegova devojka ljubomorna jer provodi puno vremena sa koleginicom Bojanom Radovanović sa kojom je snimio duet:

- Nema potrebe niko da ljubomoriše, Bojana je moja najbolja drugarica, a ovo je posao. Moramo da idemo za našim ciljevima i da ispunjavamo naše želje.

I dok se David zbog posla ne odvaja od Bojana, Jovana se ne odvaja od Sare i Mione:

Jovana se ne odvaja od svojih koleginica, Sare i Mione:

- Ne možemo jedna bez druge, to je postala svakodnevica i navika, ali navika u onom pozitivnom smislu. Evo ja sam stigla prva i ja ne mogu bez njih dve. Meni je čudno što sam se spremala sama, šminkala sama i govorila sam im požurite ne mogu da izdržim bez vas - rekla je Jovana.

Pored toga što zajedno gledaju stvari, sjajno se nadopunjuju kako na sceni tako i u životu Uraganke idu zajedno i na ručak, a ceh kako tvrde plaćaju zajedno. Na pitanje da li dobijaju jednak honorar odgovorile su:

- Naravno!

ĆEREKE JELICE SRETENOVIĆ NE ŽELE DA BUDU DEO JAVNOSTI Jedna nije u Srbiji, druga je čak 11 godina mlađa, evo kako izgledaju (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading