BUKTI RAT! Jovana Jeremić poslala jasnu poruku Mariću: Sa mnom tako nećeš moći
Printsc Pink

Voditeljka Jovana Jeremić odmah je reagovala na prozivke bivšeg prijatelja i kolege Milomira Marića, sa kojim je dugi niz godina radila na Hepi televiziji.

- Ja sam kolegama poslala gošću, koja je prvo kod mene gostovala i pričala o silovanju u konjičkom sportu, a kada je ona spomenula moje ime, Marić je počeo pod*ebavački da nastupa! Na to se nadovezala njegova saradnica, "Alisa u zemlji čuda", i ja to neću da dozvolim! Da moje dobro bude uzvraćeno ružnim i nekorektnim ponašanjem. Ponašanjem koje pokazuje zavist i ljubomoru prema mom uspehu, a moj postupak govori o mojoj širini, pre svega uredničkoj, jer sam im ustupila gosta nakon moje emisije. Ja volim prema takvima da ispadnem dobar čovek, čisto da se zna u čemu je razlika - započela je Jovana Jeremić za naš portal i dodala:

- Apsolutno niko ne može da omalovažava kolege koji su bolji od njih, rezultat na "semaforu" je jasan, ja sam najgledanija urednica i voditeljka u ovoj zemlji i regionu, i to je tako, svidelo se to Mariću ili ne. Mnogi su me potcenili, ali važno je da te ja nisam precenila, zato sam ih pobedila!

Printscreen

 

- Milomir Marić je čovek pored kojeg sam ja provela deset godina, i ja jako dobro poznajem svog učitelja Marića. Ja sam imala tu sreću da me otkrije Aleksandar Tijanić, a da mi šansu pruži Marić, i ja to jako poštujem, za razliku od njega, koji je otkako sam otišla sa te televizije na svaki način pokušao da minimalizuje moj rad. I dan danas jutarnji program i Marić žive od mog nekadašnjeg šera! Treba da me urame, jer je Jovana Jeremić na toj televiziji ostavila dušu i mladost, a da bih sad dobila šta? Da se Milomir Marić sprda?! - objašnjava Jovana.

Alo

 

- Ja protiv Marića nemam ništa lično, čak mi je vrlo drag i volim ga, ali sigurno mu neću dozvoliti da mu prolaze ove fore. To može da proba kod devojaka koje forsira da sa njim vode jutarnji program. Njemu treba da bude i nagrada i kazna što je jedino Jovana Jeremić uspela, nijedna od devojaka koje on forsira nije napravila karijeru. Treba da bude ponosan, ipak je proizveo jedno medijsko čudovište - Jovanu Jeremić. Ja sam Marićevo remek-delo, i to mu je ujedno najveća kazna, a i nagrada. Iako ga volim najviše na svetu, sam je birao ovo... Sad će da oseti šta znači kad je*e Jovana Jeremić!

- Želela bih da završim ovu temu Platonovom rečenicom: "Drag mi je učitelj, ali mi je istina mnogo draža" - zaključila je Jovana Jeremić za "Blic".

MOJ USPEH BOLI! Marić ismevao Jovanu Jeremić u jutarnjem, voditeljka se odmah oglasila

Komentari (0)

Loading