OGLASILA SE ALEKSANDRA NAKON SMRTI OCA KORNELIJA KOVAČA Pomenula sestru Anju, a o sestri Kristini ni reč
Foto: Printscreen/instagram

Na novom groblju u Beogradu juče je sahranjen kompozitor Kornelije Kovač, a na sahrani su bile i njegove tri ćerke, Aleksandra, Anja i Kristina, a mnogi poštovaci velikog umetnika su primetili da se prve dve sestre nisu pozdravile sa trećom.

Aleksandra Kovač oglasila se na društvenoj mreži instagram i tom prilikom nije spomenula sestru Kristinu.

- Danas želim da se zahvalim svim onim ljudima koji su bili tu i koji su nesebično pomogli tatinoj supruzi Snežani, mojoj sestri Anji i meni dok smo prolazile kroz najteže trenutke tatine bolesti i svega onoga što je usledilo. Hvala svima koji su govorili o tati sa puno poštovanja, ljubavi i topline na jučerašnjoj Komemoraciji u Gradskoj skupštini. Hvala svim onim medijima i novinarima koji su izveštavali o smrti našeg oca, onako kako on zaslužuje, dostojanstveno. Hvala svima, posebno tatinim starijim kolegama, koji su juče po lošem vremenu i blokiranom gradu, došli da zajedno ispratimo tatu u večnost. Hvala svima koji su nam poslali poruke podrške i ljubavi, mnogo su nam značile - napisala je ona i dodala:

- Tatino ime i neprikosnovena muzička zaostavština, ostaće kao dokaz da čovek može da bude najveći samo ako ima dobro i plemenito srce, talenat koji neguje i usavršava neprekidnim radom i ljubav prema životu i ljudima koja ruši sva zla - zaključuje pevačica.

OGLASILA SE ALEKSANDRA NAKON SMRTI OCA KORNELIJA KOVAČA Pomenula sestru Anju, a o sestri Kristini ni reč

E stock

 

Podsetimo, sukob Kristine i Aleksandre Kovač datira od pre 8 godina, kada se mlađa sestra javno na Fejsbuku odrekla starije, zbog čega su svi komentarisali njihovo ponašanje u kapeli i tokom sahrane.

MLADENCI ZAIGRALI UZ TRUBAČE Bojana i Mirko krenuli u restoran, pao i poljubac (FOTO/VIDEO)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading