UHVATIO SAM JE SA DRUGIM MUŠKARCEM! Bivši muž Goce Tržan ćutao je godinama, a sada je rešio da progovori i otkrije pravu istinu
Foto: Alo/ilustracija

Ivan Marinković će zauvek ostati upamćen kao bivši muž Goce Tržan, iako već godinama pokušava da se otarasi tog epiteta i uporno se predstavlja kao "tata rijalitija".

Naime, Ivan je nakon razvoda od pevačice 2011. godine započeo rijaliti karijeru, a posle "Farme" i "Parova" nedavno je ušao i u "Zadrugu" Pred ulazak u Pinkov rijaliti Marinković je u velikoj životnoj ispovesti rešio da prvi put, posle 11 godina od razvoda, ispriča sve tajne braka koji ga je obeležio za ceo život.

- Iskreno, bio sam veliki Gocin fan, jedva sam čekao da je upoznam! Počeo sam da radim kao konobar u jednom kafiću u Beogradu 2005. godine, a uporedo sam prodavao firmiranu garderobu u butiku, gde mi se ostvarila velika želja! Goca je jednog dana došla tu i tad smo se prvi put videli. Onda je često svraćala i kupovala stvari od mene. Poverila se našoj zajedničkoj drugarici da joj se dopadam i tražila joj moj broj telefona - počinje priču Marinković.

Foto: Printscreen/instagram

 

Međutim, stvari su krenule nizbrdo i njihova ljubav je počela da bledi.

- U jednom momentu počeo sam da se ponašam kao detektiv. Pratio sam je i nahvatao je sa drugim muškarcem na delu! Pokušao sam da pređem preko toga, ali nisam uspeo... Zbog toga smo se i razveli. Zanimljivo je da je ona prva podnela zahtev za razvod iako sam je ja uhvatio u neverstvu. Priznajem da mi nije bilo lako zbog našeg rastanka. Porodice su pokušale da nas pomire, ali bezuspešno - dodaje Ivan.

Ivan je otad u lošim odnosima i sa ćerkom Lenom (15).

- Lenu nisam video četiri godine. Komuniciramo preko poruka, ali ona nema želju da me vidi i ne želim da je opterećujem time. Javi mi se ponekad i pošalje mi poruku. Nedavno mi je pokazala šta je nosila na maloj maturi. Voleo bih da se ponovo zbližimo i češće viđamo - priča Marinković i naglašava da je bivšoj supruzi isplatio svu alimentaciju koju je dugovao.

LUNA POKAZALA LICE Đoganijeva uradila ovaj estetski zahvat, pa se usnimila odmah nakon toga

Komentari (0)

Loading