SEVERINA TUKLA IGORA, A TU NIJE KRAJ! Otkriveni skandalozni razlozi razvoda pevačice i Kojića, isplivala istina nakon godinu dana
Foto: Alo/ilustracija

Pevačica Severina Vučković poslednjih godina je u velikom finansijskom problemu, zbog čega je, između ostalog, i nastao porodični problem kada se potukla sa sestrom u stanu njihove majke u Splitu, a novac je i glavni razlog njenog razvoda od Igora Kojića.

Kako saznaje jedan beogradski medij, pevačica nije bila zadovoljna time što naslednik Dragana Kojića Kebe navodno ne može da zadovolji njene apetite, zbog čega je izbijao kurcšlus.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Poslednji u nizu bio je koban po njihov brak. Taj incident dogodio se za vreme korone i bio je kap koja je prelila čašu u odnosu između Seve i Igora. 

- Ona je početkom pandemije tražila novac od Igora kako bi nekome taj iznos dala za neku uslugu, ne navodeći kome i zašto, ali joj je on rekao da tu količinu novca koju mu je tražila nema. Međutim, ni tada nije hteo da je ostavi na cedilu, pa je zamolio oca Kebu da mu pozajmi. Pevaču je pukao film jer je do tada davao šakom i kapom, a snajka nikad nije bila zadovoljna i uvek je tražila još. To se sve dešavalo u jeku pandemije virusa, kada su svi gledali kako da sastave kraj s krajem i da prežive - priča izvor.

Printscreen

 

Prema njegovim rečima, Severina je tada fizički nasrnula na Igora.

- Igorov otac nije hteo da mu da novac i umesto da to razume, Severina je vređala i ponižavala Kebu i svekrvu Olju. Govorila je kako je ona kriva što Igor nije svoj čovek, prebacivala loptu s jednog na drugog člana porodice i u jednom trenutku je rukom udarila Igora po glavi i ramenu. Tu je bio kraj. Uzela je torbu, popakovala stvari koje je dohvatila, sela u svoj džip i zaputila se u pravcu Zagreba. Međutim, nije daleko stigla jer ju je zaustavila policija. Na snazi je bio policijski čas i ona nije smela da napusti kuću. Napisali su joj prijavu i morala je da plati kaznu od 50.000 dinara - kaže sagovornik dobro upućen u porodične odnose Kojića.

Printscreen

 

On ističe i to da je Keba snajki dao više od 70.000 evra tokom braka s njegovim sinom.

- Keba im je pomagao u svakoj situaciji. Igora nije ni pitao za šta im treba, već je nesebično davao. Zauzvrat je dobijao samo nezahvalnost. Više od 70.000 evra je dao Severini za njene potrebe. Ne mari on za taj novac, ali celu porodicu je zaboleo njen odnos prema Igoru i ostalim članovima - završava naš izvor.

Pokušano je da se stupi u kontakt sa Severinom, Igorom i Kebom, ali oni nisu odgovarali na pozive pomenutog portala.

NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO NAKON OVOG FILMA! Željko Mitrović najavio projekat koji će Baka Prasetu uništiti karijeru, spomenuo i njih

Komentari (1)

Loading
Beba

07.09.2022 20:35

Iz novina znam za jos jedan slucaj - sin Srbin ozenio Hrvaticu, a njegov otac finansirao sve njene hirove.