VOJAŽ DRUGARU PREOTEO ĆERKU HARISA DŽINOVIĆA Isplivali detalji raskida Đine, evo kako je Andrej reagovao na prevaru
Printscreen

Kako dobro obavešteni izvor priča, reper i ćerka Meline i Harisa Džinovića upoznali su se preko Đininog bivšeg dečka, Vojaževog druga, fudbalera Andreja Đurića, koji ju je i ostavio nakon što je saznao da je ona u tajnoj vezi s Vojažem.

Foto: Printscreen/instagram

 

Đina i Vojaž su se upoznali preko Andreja, koji se s njim družio i pre nego sto je Vojaž počeo da se bavi pevanjem. To je i sama Đina jednom priznala.

On je njoj uvek bio simpatičan, ali u početku uopšte nije razmišljala o tome da bi oni mogli da budu par, jer je bila ludo zaljubljena u Andreja i nisu se razdvajali.

Foto: Printscreen/instagram

 

Međutim, ona i Mihajlo su s vremenom počeli da se intenzivno dopisuju, ali i da se viđaju sami bez znanja Andreja, koji je imao puno obaveza prema Crvenoj zvezdi u kojoj je tada igrao. Malo-pomalo, njih dvoje su se zbližili i smuvali.

Dogovorili su se da to kriju neko vreme, i to najviše zbog Andreja, ali i Vojaževih fanova. Ona je htela da s Đurićem porazgovara pre njegovog odlaska u Sloveniju, ali je on nekoliko dana pre toga pronašao njihove zajedničke poruke u telefonu. Jako se razočarao zbog izdaje. Ona ga je molila da joj oprosti, priznala mu je da gaji emocije prema Mihajlu i da je to jače od njih. Tada su i raskinuli. Odmah nakon toga Andrej je otpratio Đinu i svog dojučerašnjeg prijatelja Vojaža sa Instagrama i svuda ih blokirao. Ostao je u dobrim odnosima samo s Đininim bratom Kanom, koga jedino i prati na društvenim mrežama - završio je izvor za Kurir.

Foto: Printscreen/instagram

 

Inače, Đina je prošle godine u jednom intervjuu istakla da nije bliska s Vojažem, već da se s njim druži samo Andrej, dok je sada promenila ploču i tvrdi da joj je Mihajlo brat i da su oni "bata i seka".

GODINU DANA OD SMRTI LANETA GUTOVIĆA Proslavljeni glumac nikada nije hteo da kaže ime prve žene, imao je dva braka

 

Komentari (0)

Loading