HARIS IMA PROBLEME SA KUĆNOM POMOĆNICOM Isplivale tajne iz doma Džinovića, ne možete ni da naslutite o čemu se radi, Melina šokirana
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Mnogi smatraju da su žene te koje vole da im u kući bude sve pod konac, ali ima i takvih muškaraca. Jedan od njih je i popularni pevač Haris Džinović.

Naime, kako je ispričao, to što voli da mu sve bude cakum pakum sređeno je šokiralo njegovu sadašnju suprugu Melinu, kada su tek počeli da se zabavljaju.

- Ja jesam perfekcionista, sećam se Meline kada je došla u Pariz prvi put i pitala me je da li sa nekim živim ili mi neko dolazi da sređuje. Kod mene je sve poređano, svaka majica, svaki peškir, svaka košulja ispeglana, stan čist, veš mašina radi, sve stoji gde treba - prisetio se pevač koji ne može da podnese da mu neko remeti njegov red.

HARIS IMA PROBLEME SA KUĆNOM POMOĆNICOM Isplivale tajne iz doma Džinovića, ne možete ni da naslutite o čemu se radi, Melina šokirana

alo.rs/printscreen

 

- Ja sada imam problem sa kućnom pomoćnicom koja mi očisti kupatilo, ali mi pomeri sve stvari na koje sam ja navikao. Zamolio sam je da mi ne pomera, a svaki put pomera i izvinjava se, ali džabe joj govorim - požalio se svojevremeno u emisiji "Šta sam tebi i ko sam sebi".

Iako bi mnogi pomislili da se teško navikao na prisutvo druge osobe kada je počeo da živi sa Melinom, on tvrdi suprotno.

Svaka žena na svetu ima ambiciju da promeni muškarca, ali nemoguće je da promeniš ti nekoga jer svako ima svoj kod, možda malo, ali krucijalno ne - priznaje Džinović.

ATINA FERARI DOBILA BATINE?! Starleta i bivša rijaliti učesnica pobegla iz Beograda, otkriveno i šta se desilo

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Lutvo

20.07.2022 17:14

Navikao kad je bio mali, da mu šator bude sređen ko bela lala. Ciganska posla. Imam pitanje za njega, zna li pisati?