ZVUČALA JE SETNO KADA SMO SE ČULE Oglasila se drugarica nestale rijaliti pobednice, pa otkrila detalje Marijaninog braka, ali i zdravlja
Printscreen

Intenzivna potraga za Marijanom Seifert (38), poznatijom kao pobednicom "Velikog brata", čiji je nestanak prijavio suprug, nastavlja se drugi dan.

Prema nezvaničnim informacijama, juče je tokom dana deo njenih stvari pronađen nekoliko stotina metara od njenog doma, te se u sredu pretraživao detaljno ceo kvart kao i područje reke Save od Mosta mladosti.

Printscreen

 

Kako navodi Jutarnji, potraga će se nastaviti i danas u tom području, te će se u potragu ubaciti i dron.

Jedna od prijateljica nestale je u poptunom šoku jutros istakla da ne može da veruje da bi Marijana na ovaj način napustila svoju decu.

Pročitajte još: Ovo je SESTRA Dragane Mirković, iste su: Dušica ne voli da se eksponira u javnosti, a evo kako izgleda!

- Sve do 2018. smo se intenzivno družile, a kad sam napustila Hrvatsku ostale smo u kontaktu. Ona je za svoju ćerkicu živela, bila joj je glavna briga nakon svega što je do tada prošla. Drugo njeno dete i supruga nisam upoznala, a s njom sam se zadnji put čula pre par meseci za njen rođendan - priča prijateljica i dodaje:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Zvučala mi je setno, propitkivala se kakva budućnost čeka njenu decu, zvala sam je kod sebe u posetu pa je rekla da nije vreme, da bi došla kad bude bolje. Povezala sam to sa situacijom oko korone kao i činjenicom da nikom ne seda starenje. O braku i eventualnim problemima u njemu mi nije govorila, nego samo da je sve u redu i da ide svojim tokom, kao i da joj je zdravlje u redu. Nadam se samo da će se što pre vratiti kući jer niti jedan problem nije nerešiv - rekla je Marijanina drugarica.

BOMBA U TERETANI Jovana Jeremić novom fotkom napravila haos na društvenim mrežama

Komentari (0)

Loading