ĐANI OTVORIO VRATA SVOGA DOMA Slađa progovorila o zdravlju, pa otkrili šta im donosi najveći hrišćanski praznik
Instagram

Pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana ugostili su našu ekipu na najveći hrišćanski praznik, pa su nam otkrili kako se Vaskrs obeležava u njihovom domu. Trajkovići se familijarno okupljaju u luks stanu koji su pazarili i sredili u kompleksu Beograd na vodi, a u centru pažnje je unuk Nikola, koji je sve u kući uspeo da pobedi u kucanju jajima!

ĐANI OTVORIO VRATA SVOGA DOMA Slađa progovorila o zdravlju, pa otkrili šta im donosi najveći hrišćanski praznik

Printscreen

 

Da radost bude još veća, Đani i Slađa postali su baba i deda po drugi put jer je i mlađi sin Marko sa suprugom Minjom dobio sina Lava, pa sada imaju dva unuka. Đani kaže da bi voleo da dobije bar još tri unuka, a Slađa se složila, pa je objasnila da je u familiji najviše muške dece.

ĐANI OTVORIO VRATA SVOGA DOMA Slađa progovorila o zdravlju, pa otkrili šta im donosi najveći hrišćanski praznik

E stock

 

Kod nas je to tako, uvek dođu prvo muška deca, pa onda ženska. Nije bitno da li su dečaci ili devojčice, važno je da su deca zdrava i da se rađaju, ali eto, imamo više kuronja! Dobili smo dva unuka, nadamo se da će ih biti minimum još tri. Može i devojčice, samo neka su deca živa i zdrava. Uvek smo zajedno za praznike, ali ove godine i sinovi će biti sa svojim ženama, sa svojim porodicama. Naravno, na dan Vaskrsa svi ćemo da budemo zajedno, kucamo se jajima i poštujemo sve običaje koji se vezuju za ovaj praznik. Ja se od dece ne odvajam. Svaki slobodan trenutak koristim da provedem s njima jer mnogo radim - rekao je Đani.

- Unuk je nemiran, po ceo dan skače i igra se, ali oni su sad u fazi kad samo to rade. Ja sam, srećom, sada sa zdravljem dobro, pa mogu da se jurim s njim po stanu kad god mi dođe. Stalno zovem decu da dođu, volim kad smo svi na okupu, to tako kod nas funkcioniše. Mi smo velika i složna porodica i uvek učim decu da svijaju porodicu, a ne da po ceo dan rade i nemaju vremena da se viđaju jedni s drugima. Takvo je vreme došlo, svi su se otuđili, a treba da se držimo zajedno - nadovezala se Slađa.

NAJSREĆNIJA SAM NA SVETU Pevačica sa sinom ofabrala jaja, priznala da više nema nijednu želju

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
hurem

24.04.2022 13:32

Sretan i blagoslovljen Uskrs 😇😇😇😇😇 svima koji ga slave