REP SCENA NIJE ISTA BEZ NJEGA! Gru bi na današnji dan napunio 49 godina, tragično je stradao, ali su njegovi hitovi ostali vanvremenski!
Foto: Printscreen/instagram

Reper Dalibor Andonov Gru, koji je tragično izgubio život 9. septembra 2019. danas 8. marta napunio bi 49. godina.

On je nastradao na kajtu na Dunavu blizu Zemuna, a iza sebe je ostavio neutešnu porodicu, suprugu Danicu, sinove Relju i Vuka i mnogobrojne prijatelje. Danica je poznata kao lepotica, rodom iz Kragujevca manekenstvom je prestala da se bavi vrlo rano, još u svojoj 25. godini, kada se posvetila porodici.

- Danica se spustila stazom do hotela, a ja sam sa nekoliko drugara krenuo van staze, ka jednom delu gde vidljivo niko dugo nije prolazio. Onda smo skapirali zašto niko nije prolazio. Jedan prijatelj i ja smo se odvojili od grupe i završili na nekoj litici, ozbiljnoj litici s koje kada se padne, ne lomi se ruka ili noga, već se gine. Bogami, dva sata je bila borba za život dok nije došao helikopter sa spasiocima - ispričao je Gru u jednom intervjuu.

REP SCENA NIJE ISTA BEZ NJEGA! Gru bi na današnji dan napunio 49 godina, tragično je stradao, ali su njegovi hitovi ostali vanvremenski!

Foto: Foto: Youtube/printscreen

 

Njemu je dečački san bio da se bavi muzikom, bude uspešan u svom poslu, a u isto vreme ima uspešan privatan život.

Inače, njega su tokom života pratile teške situacije, ali ipak nikada nije skidao osmeh sa lica. Gruova prva ljubav poginula je u saobraćajnoj nesreći, a ista sudbina zadesila je i Nebojšu Saveljića, člana Montenigersa, inače njegovog bliskog prijatelja koji je stradao u teškom udesu na magistralnom putu Podgorica - Cetinje 31. oktobra 1999. godine.

Reper Dalibor Andonov Gru tragično je izgubio život 9. septembra 2019. godine. Sve se dogodilo u Zemunu tokom vožnje kajta. Inače, Gru je bio poznat kao veliki ljubitelj ekstremnih sportova, a toga dana duvala je jaka košava, s kojom reper nije uspeo da se izbori.

BOMBA! Žena pevača Legendi Nikole Zekića oduzima dah, evo kako atraktivna Novosađanka izgleda

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading