ZOVU GA MUŠKA MILICA PAVLOVIĆ Aleksandra Misojčića Xandera porede sa poznatom pevačicom, a za to imaju dobar razlog!
Foto: Printscreen/instagram

Aleksandar Misojčić Xander postigao je ogroman uspeh pesmom "Baj, baj", a kako to obično biva u slučaju javnih ličnosti, na društvenim mrežama su počeli da se otvaraju njegovi fan profili.

 

 

Xandera često porede sa Milicom Pavlović, a za to postoji i te kako dobar razlog. 

Kako pišu njegovi fanovi, on je "muška Milica", jer se napokon pojavio mladić koji maksimalno ulaže u sebe i svoja pojavljivanja u javnosti, što neopisivo podseća na Milicu koja je isto kao i on, od samog početka ulagala u svoju karijeru.

 

 

"Dugo nismo imali nekog ovakvog, dečko zna šta radi", "Mnogo mi se dopada kako izgleda i kako se ponaša", "Njegov nastup u Grand Specijalu na Prvoj me je tako podsetio na Milicu... Dečko maksimalno poradio na stajlingu, doveo igračice, scenske efekte... A mogao je samo da prošeta i otpeva, kao što 99 posto njih radi" - samo su neki od brojnih komentara.

 

 

Inače, kako se da primetiti, Xandera za apsolutno sva javna pojavljivanja stilizuje poznati domaći dizajner, što samo potvrđuje zapažanja fanova.

 

 

Podsećamo, Xander je bio učesnik Zvezda Granda, gde nije odneo pobedu, ali ga je narod zavoleo, o čemu govori i brojnost njegovih nastupa.

 

JOŠ TI DA SE UBIJEŠ I BOŽIĆ JE PORANIO! Aleksandra Bursać pokazala jezive poruke, reči lede krv u žilama!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading