KIKA VEĆ JEDNOM POKUŠALA DA IZVRŠI SAMOUBISTVO?! Otkriveni novi stravični detalji iz života jutjuberke Kristine Đukić!
Printscreen

Poznata srpska influenserka, Kristina Kika Đukić je, kako pomenuti list saznaje, je već jednom navodno pokušala samoubistvo pre oko godinu dana tako što je pokušala da skoči sa mosta.

Međutim, ona je u tome sprečena, saznaje Objektiv od izvora bilskih tragično preminulog jutjuberki.

KIKA VEĆ JEDNOM POKUŠALA DA IZVRŠI SAMOUBISTVO?! Otkriveni novi stravični detalji iz života jutjuberke Kristine Đukić!

Printscreen

 

Izvor za pomenuti list takođe otkriva da se Kristina ubila tako sto se predozirala bensedinima i ekstazijem.

Podsetimo, Kristina Kika Đukić izvršila je samoubistvo pre dva dana u iznajmljenom stanu u centru Beograda. Kristina se borila sa nasiljem na društvenim mrežama, a tragična vest uzdrmala je mnoge.

UHAPŠEN BAKA PRASE

U toku jučerašnjeg dana u SBPOK je priveden Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, sa kojim je Kristina Kika Đukić pre par godina imala i konflikt, a on je nakon toga snimio i pesmu brutalno je vređajući, kao i njenu majku.

Baka Prase je priveden pod sumnjom da je pozivao na linč Kristine Kike Đukić i zajedno sa svojim fanovima učestvovao u psihičkom maltretiranju preminule jutjuberke.

On je negirao optužbe i objasnio da su oni izgladili odnose kao i da su imali u planu neku saradnju, ali da to nikada ni jedno ni drugo nisu pričali u javnosti. stoga se i mislilo da između njih i dalje vlada sukob.

SRAMOTA! Rada i Milan preko mrtve Kike skupljaju poene, antivakserski dvojac pozivao na linč novinara!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Bosanac

11.12.2021 09:00

smece jedno baka prase sad kao htio da suradjuje.gdje mu je sad odvaznost i drskost koju propagira online...pred policijom je pristojan, hipokratska picka