CEO REPERTOAR O KLANJU SRBA I VELIČANJU NASERA UBICE! Ovo su skandalozni snimci Sadika Hasanovića zbog kojih je zabranjen u našoj zemlji! (VIDEO)
Foto: Ilustracija

Sadiku Hasanoviću je nedavno i zvanično zabranjen ulazak u Srbiju i to doživotno zbog snimaka na kojima je pevao o ubijanju Srba, a koji su nakon njegovog učešća u takmičenju "Zvezde Granda" isplivali u javnost.

Naime, na društvenim mrežama postoje snimci na kojima peva "Ko na Božić u Kravicu dođi" i to sa uživanjem, a to jedini video zapis gde pevač veliča u pesmama Nasera Orića i ubijanje Srba.

Pošto su se snimci pojavili na društvenim mrežama, bosanski pevač je pokušavao da se opravda.

- Imao sam samo 12,13 godina, nisam razmišljao da ona nosi poruku mržnje prema ikome. Bio sam klinac - pravdao se tada Hasanović. Međutim, šta stvarno misli rekao je kada je drsko otcepio Novi Pazar od Srbije.

- Sramota je što mi je zabranjen ulazak u Srbiju, ali imam ja moju Bosnu i moj Sandžak! Ništa mi više ne treba. Istina je da sam 2. avgusta pokušao da pređem granični prelaz sa Srbijom. Ali da bih došao u Novi Pazar, a ne u Srbiju! Ne zanima me što je Novi Pazar zvanično deo Srbije, ja Novi Pazar gledam kao moj Sandžak! Ako ni tu ne mogu, ja ću otići u crnogorski deo Sandžaka i tamo pevati - rekao je Hasanović za jedan domaći medij.

NIKO IH NIKADA NIJE VIDEO U JAVNOSTI! Konačno otkriveno koji poznati hrvatski glumac je suprug Hristine Popović, a ćerki su dali veoma retko ime!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Zoran

25.08.2021 13:36

Sada ce Biserko,Canak,Tepic i ostala bratija u odbranu.