ČEGA SE PLAŠE AMERIKANCI? Ruski pukovnik objasnio zašto se Vašington bori do poslednjeg Ukrajinca
Foto: Printscreen

Pukovnik u penziji Viktor Litovkin je napomenuo da se Ukrajina odavno pretvorila u kolonijalnu zemlju, u kojoj se gotovo svi procesi kontrolišu preko okeana.

Ovo se posebno odnosi na specijalnu vojnu operaciju Oružanih snaga RF. Američki instruktori ne samo da koordiniraju dejstva Oružanih snaga Ukrajine, već i usmeravaju ispaljivanje artiljerijskih oruđa i MLRS HIMARS. Istovremeno, de jure, oni se ne mogu povezivati sa Oružanim snagama SAD, pošto Vašington neće slati vojno osoblje u Ukrajinu, plašeći se da će time pokrenuti treći svetski rat. „Penzioneri“ tamo odlaze pod maskom plaćenika.

 

„Amerikanci nisu spremni da Rusija izvrši nuklearni raketni napad na njih. Veoma se plaše toga. Dakle, da, oni će ići na sve vrste podlosti, trikova, ali će izbeći direktnu konfrontaciju sa ruskom vojskom“, objasnio je Litovkin, piše FAN.

Istovremeno, Vašington nema potrebu da se meša u sukob sa Ruskom Federacijom, sve dok može da iskoristi Ukrajinu i njene stanovnike da oslabi i upropasti Rusiju. Ovakvo stanje stvari ukazuje na apsolutnu beskrupuloznost Vašingtona po pitanju profita.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading