Donald Tramp
Foto: Profimedia/Foto: Profimedia

- Ne razmatram Niki Hejli za mesto potpredsednika, ali želim joj sve najbolje! - objavio je Tramp je objavio društvenoj mreži "Istina".

Portal "Aksios" preneo je tokom vikenda da Trampova kampanja razmatra Hejli za Trampovog saborca u pohodu na Belu kuću. Hejli bi, navodno, mogla da privuče fakultetski obrazovane birače, ali i finansijska sredstva i tako smanji prednost aktuelnog predsednika Džozefa Bajdena.

Niki Hejli se plaši

Tanjug/Ap

 

 

Problem je što je odnos Trampa i bivše američke ambasadorke u UN i guvernerke Južne Karoline zategnut još od pre predizborne kampanje, a Hejli - koja je ispala iz trke za nominaciju republikanaca - još uvek podržala Trampa.

Medijsko licitiranje sa kandidatom za Trampovog potpredsednika intenziviralo se poslednjih dana.

Od Roberta Kenedija Mlađeg, preko senatora iz Ohaja Džej Di Vensa, Arkanzasa Toma Kotona, Severne Dakote Daga Burguma, do senatora Floride Marka Rubija i senatora iz Južne Karoline Toma Skota.

Tramp ima vremena da svoju odluku o "broju 2" saopšti do Republikanske nacionalne konvencije, 15. jula u Milvokiju.

U međuvremenu, Tramp nastavlja sa predizbornom kampanjom. Suđenje u Njujorku, ali i sva ostala, nazvao je političkim progonom na čijem je čelu Bajden.

BONUS VIDEO

 

@alo_portal OVO NEĆETE VIDETI ČESTO, ČUDESNI PRIZORI U SRBIJI Na nebu osvanuo redak i fascinantan fenomen! #fypシ゚viral #alo #alodnevnenovine #fypシ #alonovine #srbija #auroraborealis ♬ Originalton - 𝐵𝑎𝑙𝑘𝑎𝑛 𝑆𝑝𝑜𝑡𝑖𝑓𝑦‘

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading