Svinje
Foto: Alo/Printscreen

Srceparajući snimci na kojima desetine mrtvih svinja plutaju u ledenoj reci nakon što se kamion koji ih je prevozio srušio i prevrnuo u vodu proširili su se mrežama, piše Dejli mejl. Incident se navodno dogodio na putu u Hezeu, u istočnoj kineskoj provinciji Šandong, 1. februara.

Uznemirujuće slike prikazuju nekoliko svinja koje se bore u ledeno hladnoj reci nakon što se kamion u kojem su bili sudario sa drugim kamionom i prevrnuo se. Svedoci navode da je vozač pokušao čak i da skoči u reku da spase svinje, ali sve je bilo uzalud.

Mnoge svinje su beznadežno tražile pomoć, ali su zbog svoje težine bile preteške da bi se uklonile bez mašina.Vozač nije mogao da izdrži njihovu težinu i na kraju su morali da budu uklonjeni iz vode uz pomoć bagera.

Za sada nije jasno da li je još neko povređen u nesreći, ali nema izveštaja o žrtvama. Vozač je kasnije podelio snimak na kineskoj verziji TikToka, kao podsetnik drugima da budu oprezni kada voze po hladnom vremenu.

Mnogi korisnici društvenih mreža nisu mogli, a da ne saosećaju sa vozačem. Jedan je napisao: "Kako bespomoćan mora da je vozač u ovom trenutku. Ko može da razume šta je osećao u ovom trenutku?"

Još jedan je prokomentarisao. "Nadam se da je vozač dobro, loše mi je dok gledam ove svinje, ovo sve košta mnogo novca."

Slike nesreće možete pogledati OVDE.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading