Masakr u Čikagu
Foto: Tanjug/Tanjug/Ap

Masovni ubica je nakon velike policijske potrage pronađen u blizini grada Natalija u Teksasu, gde je nakon sukoba s policijom ubio sam sebe. Motiv ubistava još nije poznat, ali osumnjičeni je poznavao svoje žrtve, rekli su policijski službenici u izjavi za medije.

Romeo Nens

Foto:AP

 

 

Prvu žrtvu, 28-godišneg muškarca poreklom iz Nigerije koji je zadnje tri godine živeo u SAD-u, osumnjičeni je ustrelio u nedelju poslepodne iz vozila. Sledeće su jutro policijski službenici pronašli pet tela u kući u kojoj je stanovao osumnjičeni i potom još dva tela u kući preko puta, čime se broj žrtava popeo na osam.

Za sedam ubijenih osoba, čija su tela pronađena u dve spomenute kuće, policija veruje da su bili članovi iste porodice.

"Policajac sam 29 godina. Ovo je verovatno najgori zločin s kojim se susrećem", rekao je načelnik policije u Džolijetu Vilijam Evans, prenosi Hina.

Policijski šef okruga Vil, Dan Džungles, rekao je da se još uvek ne zna koliko dugo su ljudi u kućama bili mrtvi pre nego što su nađeni.

Osim toga, u pucnjavi za koju se sumnjiči ista osoba, ranjena je i 42-godišnja žena, ali ona nije bila povezana sa ostalim žrtvama.

BONUS VIDEO 

 

@dosije.192 Teška saobraćajna nesreća na Obrenovačkom putu! Ima povređenih #dosije192 #saobracajnanesreca #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Dosije 192

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading