SRUŠENA KUĆA ZLOTVORA SA CETINJA KOJI JE POBIO 10 LJUDI "Samo kad biste mogli da vidite kako je prokletu kuću tata rušio, gde se MAJKA BORILA DA VAS SPASE..."
Foto: Alo/Foto: Alo ilustracija M.J.

- Kuća je srušena jer nije imala građevinsku dozvolu, a zahtev je predao Miloš Martinović čiju ženu i sinove je upravo u toj kući Borilović ubio u nezapamćenom masakru - navodi se.

Kuća je srušena uz saglasnost članova Borilovićeve porodice, Svetlane Borilović i Ljiljane Memedović, o čemu je sačinjen notarski zapis.

Zahtev za rušenje podneo je ožalošćeni Miloš Martinović.

Borilović je tog krvavog 12. avgusta 2022. godine ubio je deset ljudi, među kojima i dvoje dece, dok je njih šestoro ranio.

Dvojica ubijenih dečaka ubijeni su zajedno sa svojom majkom Natašom Martinović dok im je otac bio na putu. Otac Miloš od tog dana svaki dan se bori da za ovaj zločin neko mora da odgovoara.

Osim porodice, njemu su ubijeni i dobri prijatelji, kum Milan Mitrović koji je ubijen dok je pokušavao da zaustavi pomahnitalog ubicu i dođe do kume i kumčića u kući.

- Brate moj proklet je svaki dan, a ne godina. Neću ni tebi čestitati samo mogu reći poslao sam te tamo, a ti kao uvjek što si bio za njih, pazi ih - napisao je Miloš Martinović uz fotografiju Milana.

 

 

Fotografije svoje supruge Nataše i sinova on svakodnevno objavljuje i posvećuje im najpotresnije reči.

- Moja Najo, moj Mašane, moj Marko, ja vam neću više čestitati Novu Godinu, falite mi, da znate, ali samo da možete kako da vidite kako je prokletu kuću tata rušio i gde se vaša majka borila da vas spasi. Ali čekajući na prijatelje lažne, samo na rečima su prijatelji, ja sam uspeo sam. Tako, sreće moje, makar sam neki delić učinio za vas. Volim vas i boriću se da sve što sam rekao ispunim - napisao je on.

U kući koja je srušena inače je živeo Borilović sa porodicom, u gornjem delu, i Martinovići u donjem.

Porodica Martinović živela je kod Vuka Borilovića kao podstanari. U krvavom piru Borilović je tog kobnog dana ubio prvo Nataša i decu, a zatim i Mitrovića koji je goloruk krenuo kod pomahnitalog masovnog ubice, koji je Medovinom sejao smrt nakon što se vratio iz crkve.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading