HTEO JE DA VIDI KAKO IZGLEDA UBITI Doživotna kazna za tinejdžera koji je izbo drugaricu 114 puta
Foto: Alo/EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA

On je osuđen zbog, kako je sudija naveo, bolesne "želje" da "oseti kako izgleda ubiti nekoga", prenosi Daily Mail.

Fuči koji je imao 14 godina u to vreme, priznao je krivicu za prvostepeno ubistvo koje se dogodilo u mirnom kvartu u Sent Džonsu na Floridi 2021. godine.

Porodica ubijene Tristin Bejli nije mogla da zadrži suze u sudnici.

Pošto je maloletan Fuči nije mogao biti osuđen na smrtnu kaznu i ima rok od 30 dana za žalbu na sudsku odluku. Takođe, kazna će moći da mu bude revidirana za 25 godina.

"Tristin Bejli je bila pri svesti, bila je svesna i činila je sve što je mogla da se odbrani od Fučijevog napada“, rekao je sudija Smit i dodao da je devojčica pretrpela "bolnu, užasavajuću smrt od nekoga kome je verovala".

Sudar kombija i automobila kod Čačka, povređene dve osobe - Alo.rs

Sudija je kazao da postoji samo "jedna odgovarajuća kazna u ovom slučaju" pre izricanja presude.

Uzeti su u obzir Fučijeve godine, mentalno zdravlje, kućni život i pisma dečakove porodice, kao i činjenica da je on bio "jedini učesnik“ i "100 odsto odgovoran za ovo ubistvo“.

Tokom izricanja presude u petak, sudija Smit je rekao da je ovo bio jedan od "najtežih i najšokantnijih slučajeva" u okrugu u kojem je učestvovao tokom svoje 16-godišnje prakse.

Sudija veruje da je Fučijevo ponašanje pre ubistva pokazalo "povišen nivo predumišljaja" i da je izgleda razumeo posledice svojih postupaka.

On je takođe rekao da je zabrinjavajuće što deluje nema motiva za ubistvo i da je ono počinjeno iz "nikakvog drugog razloga osim da bi se zadovoljila unutrašnja želja optuženog da oseti kako je bilo ubiti nekoga". '

Fuči je rekao u pismu upućenoj porodici žrtve napisao da mu je žao, a izvinio se i sopstvenoj porodici kao i bliskoj okolini.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading