DA SE PLAŠIMO TREĆEG SVETSKOG RATA ILI DA ŠTITIMO INTERESE RUSKOG NARODA? Kadirov zagrmeo na generale, očitao imlekciju!
Foto: Ilustracija

"Znate, za mene je reč 'general' oduvek asocirala na tvrdoću granita, karakter gvožđa i iskrenu direktnost. Ali sada naiđem na neke oficirske komentare na moje izjave koji se mogu uporediti sa 'pozom noja'".

Kadirov je kazao da je general Sobolev, komentarišući njegovo mišljenje o potrebi borbe protiv satanizma na teritoriji Poljske i cele Evrope, najavio opasnost od početka Trećeg svetskog rata.

 

"Ne razumem. Da se plašimo Trećeg svetskog rata ili da štitimo interese ruskog naroda? Ili ko nam dođe sa sabljom, hoće li sa sabljom mirno otići", upitao je Kadirov i dodao:

"Desetine zemalja koje sebe bahato nazivaju 'svetskom zajednicom', članice NATO-a i EU, obezbeđuju kijevskom fašističkom režimu granate, rakete koje padaju na glave civila u ruskim gradovima. Oni granatiraju naše teritorije".

Dodao je da su stanovnici četiri regiona održali referendum, nadajući se hrabrosti i odlučnosti generala, a ne sramnoj pokornosti Evropi.

"Ako se još neko, pored Soboleva, u svojim mislima unapred sprema da izgubi rat, onda neka se odmah preda Poljacima, a ne da vodi proevropske razgovore, podrivajući autoritet ruske vojske i cele države".

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading