VREME RADI ZA PUTINA NATO je pred raspadom
Foto: Ilustracija

- Putin ima mnogo mogućnosti. Mislim da želi da vidi da li je u stanju da podeli NATO - rekao je Bolton.

RUSIJA MOŽE DA NAS PORAZI JEDNOM BOJEVOM GLAVOM Šokantna tvrdnja američkog eksperta za Vašington tajms

Kako je rekao, po tom pitanju "vreme je na strani Vladimira Putina", te "on ne gubi ništa dok čeka da povuče svoj potez". Takođe je nabrojao "najveće greške" koje su pravile američke vlasti. Bolton je izrazio žaljenje zbog toga što tim bivšeg šefa Bele kuće Donalda Trampa, čiji je i on bio deo, nije blokirao gasovod "Severni tok 2".

ŠTA JE SNAGA VLADIMIRA PUTINA Rusiji pripada univerzalna misija, verujem u nju i verujem u PRAVOSLAVLJE

Bolton je ranije u članku za list "Vol strit džurnal" izrazio zabrinutost zbog "mogućeg oživljavanja SSSR-a", a krajem decembra je savetovao Briselu da obustavi "Severni tok", sve dok Rusija ne zatvori svoje vojne baze u inostranstvu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Gornad

20.02.2022 13:29

Jesam li dobro razumeo? Rusija MORA da zatvori svoje vojne baze u drugim zemljama, ali zato ameri ne moraju. Oni mogu da odlucuju o severnom toku, o tome ko ce biti gde na vkasti, o nasilnom uvodjenju,, demokratije ", ali to nista ne vazi za rusiju,oni ne smeju nista jer nisu amerikanci. E, posto ja mrzim licemerje i dvolicnost, podrzavam putina i radujem se svakoj njegovoj recenici koju izgovori. Bravo majstore.

Posmatrac

20.02.2022 15:02

Amerika je dozvolila sebi, bez icije dozvole, da '99. godine bombarduje Srbe. Rusima je sve zabranjeno. E gospodo Rusija ce progovoriti oruzjem. Ja sam protiv svakog rata, ali i svi ostali treba da tako zele. Misli Amerika i NATO da, ako do rata dodje, da ce proci lako. Nestace sa lica zemlje.