DNK I FOTOGRAFIJE ODALI MONSTRUMA Posle 30 godina priznao ubistvo dve devojke
EPA/ANDY RAIN

Električar koji je radio u bolnici u Velikoj Britaniji danas je priznao krivicu za ubistvo dve devojke pre trideset godina, kao i za jezive seksualne perverzije nad 80 leševa u bolničkoj mrtvačnici.

Dejvid Fuler (67) danas je pred sudom priznao da je 1987. godine ubio Vendi Nel i Kerolin Pirs što je policiji omogućilo da sudu predoči njegovu istoriju devijantnog ponašanja, uključujući DNK, snimke i fotografije Fulera kako "seksualno penetrira ženske leševe", prenose britanski mediji.

Detektivi su pronašli i njegov dnevnik u kome je detaljno opisao starost svakog leša koji je oskrnavio i način na koji je to uradio.

Fuler je ranije rekao da je ubio Pirsovu i Nelovu ali nije želeo da prizna ubistva, pozivajući se na mentalnu bolest. Uhapšen je u decembru 2020. u svom porodičnom domu nakon što je policija pronašla njegov DNK na odeći Nelove i Pirsove i uporedila ih sa podacima iz svoje baze u kojoj je imala i DNK jednog njegovog rođaka.

Obe devojke, koje su bile u ranim dvadesetim u vreme ubistva, pronađene su prebijene i ugušene. Policija je utvrdila da se Fuler vratio Nelovoj i posle smrti. Za Pirsovu nisu bili sigurni jer je njeno telo pronađeno posle tri nedelje.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading