"KORIDORI SRBIJE" SE OGLASILI POVODOM LAŽNE VESTI Nikakve pukotine na potpornim zidovima u Grdelici ne postoje
Printscreen

Povodom fotografije koja se pojavila na društvenim mrežama, a na kojoj je potporni zid na autoputu kroz Grdeličku klisuru, uz komentar da je napukao zid, a koju su bez provere preneli pojedini mediji, želimo da obavestimo javnost o sledećem:

Naša kompanija prati sve objave koje se tiču puteva i čim smo u toku dana videli objavu sa profila pod pseudonimom, poslata je dežurna ekipa inženjera na trasu autoputa. Oni su ustanovili da nikakve pukotine na potpornim zidovima u Grdelici ne postoje i da su sve kosine potpuno stabilne. Slika, koja se pojavila, pokazuje mesto na kome je izvršen prekid betoniranja tokom same izgradnje, takvo je stanje od kako je stabilizacija kosine završena i ništa se nije menjalo u proteklom periodu.

Printscreen

 


Zbog uznemirenja javnosti inženjeri Koridora Srbije sutra će izaći na trasu i izvršiti vanredno očitavanje pomeranja na svim kosinama u Grdeličkoj klisuri.

Ovom prilikom još jednom podsećamo javnost da su Koridori Srbije još 2019. godine uspostavili stalni monitoring na kosinama u Grdeličkoj klisuri i da do sada nikakva pomeranja nisu uočena.

Napominjemo da se saobraćaj kroz Grdeličku klisuru odvija nesmetano, uz najviši stepen bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

A evo tvita koji je poslužio kao "izvor" za ovaj sramni tekst:

Printscreen

 


Molimo predstavnike medija da svaku informaciju ili objavu na društvenim mrežama, prvo provere sa nadležnim institucijama, a u cilju sprečanja bespotrebnog dezinformisanja i uznemiravanja javnosti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading