Džef Bezos
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Lider Srpske liste Goran Rakić našao se na udaru pojedinih albanskih medija i pojedinih srpskih kvazipolitičara koji su pokušali da mu podmetnu lažnu aferu. Naime, na društvenim mrežama objavljene su fotografije milijardera Džefa Bezosa koga su fotografisali tokom ljubavnog zanosa sa verenicom. Ta fotografija objavljena je na mrežama uz tvrdnju da se radi o Goranu Rakiću.

Međutim, ubrzo je postalo jasno da albanski mediji koje kontroliše Aljbin Kurti i pojedini domaći kvazipolitičari pokušavaju da smeste aferu lideru Srpske liste, jer je dokazano da se na toj fotografiji ne nalazi Goran Rakić. Ista Bezosova slika objavljena je i pre mesec dana na većini srpskih portala i lako je utvrditi da na njima nije predsednik Srpske liste. 

Rakić se ovim povodom nije oglašavao ali, kako saznajemo, njega i njegovu porodicu veoma je pogodilo to što su u pokušaju smeštanja afere učestvovali i pojedini pripadnici srpskog naroda.

Džef Bezos

Društvene mreže

 

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je povodom ovog događaja upitao „tobože patriotske medije“ i druge koji su preneli dezinformacije o predsedniku Srpske liste Goranu Rakiću šta im je potrebno da sada ruše Srpsku listu, i to u ovim teškim trenucima i da idu protiv svog naroda na KIM.

Vučić je rekao da nisu samo u pitanju društvene mreže, već da su lažnu vest, koju su objavili neki Srbi, preneli i albanski mediji.

LAŽNA AFERA Dokle ide ludilo Kurtijevih poslušnika? - Šiptari u Bezosu vide Rakića!

Foto: Printscreen

 

- I ambasadori u Prištini su počeli da reaguju, čak su i mene zvali i govorili o skandalu. Samo nam preostaje da se pitamo da li su svi zajedno normalni. Rakić dve godine nije bio na moru, majka mu je bila nepokretna, nije je ostavljao i pre 20 dana je preminula. Rakić je sve vreme bio sa svojim narodom i kada su hteli da ga biju, nije kao što je Jović i još neki Srbi koji nikada ništa nisu uradili za Srbe na Kosovu i Metohiji - kazao je Vučić.

On je dodao da lažima nema kraja i da ih je nemoguće demantovati svakog dana.

- Postavlja se pitanje šta je rodoljubima trebalo da ruše Srpsku listu u danu kada je donet zakon o eksproprijaciji, oduzeta licenca Telekomu Srbije, doneta odluka o iseljavanju zgrade u Severnoj Mitrovici - naveo je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

 Kurtijevi specijalci terorišu i majke s bebama

Ovih dana, pored srpskih političkih predstavnika, na udaru se našao i narod koji trpi teror Kurtijevih specijalaca. Pripadnici specijalne prištinske policije, naoružani dugim cevima, bez ikakvih oznaka na uniformama patroliraju ulicama Severne Mitrovice gde zaustavljaju i pretresaju pešake i vozače automobila.

Na snimcima koji su objavljeni na internetu, oni su krenuli u raciju u vreme kada na ulicama ima najviše šetača i prolaznika, među kojima su bile i majke s bebama.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading