Milena Popović
Foto: Printscreen/Printscreen

„Idemo dalje. Ogromnu ljubav šaljem ljudima koji su ovih dana uz nas, a još veću onima koji nisu i koji se raduju zbog onoga što nam se desilo, njima je ljubav potrebna da ih izleči“, poručila je ona juče u opisu fotografije koju je objavila na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Popovićeva je pre nekoliko dana otvorila dušu za Alo!, te poručila da je umorna od loših stvari.

- Sada sam se zapravo tek osvestila i sada mi je mnogo teže nego prethodnih dana. Pomešana su mi osećanja. Ovo što se desilo je zaista previše. Umorna sam od loših stvari. Zaista jesam - rekla je ona.

Stan nakon požara

Foto: privatna arhiva

 

Popovićeva je pre nekoliko dana na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram objavila komentare koje na društvenim mrežama dobija nakon požara. A ti komentari su, najblaže rečeno, užasni, te smo je tada upitali da li su je iznenadili.

- Koliko god da sam loših komentara za ovih pet godina pročitala, ovi poslednji me jesu nekako najviše dotakli. Ne znam da li sam besna, ljuta, tužna, razočarana… - rekla nam je Milena, i dodala:

- Toliko je zla u ljudima, toliko smo postali apatični, loši, zajedljivi da to već prevazilazi sve granice. Gubimo se u sopstvenom zlu i to je začarani krug iz koga se ne može. Nažalost.

Popovićeva je istakla da je ipak i puno onih koji su joj iskrena podrška. 

- Bogu hvala, ipak je puno onih koji su iskrena podrška i čija ljubav i pozitivna energija danas znače više nego ikada pre - zaključila je državna sekretarka.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading