ĐOGO OPTUŽUJE VUČIĆA BAŠ KAD SE VODE PREGOVORI U BRISELU Trivan: "Valjda predsednik treba da konkuriše za njega i snimi film"
Promo

Iako odavno nisam u FCS, znam dobro šta je država, zakon i procedure i zato sam šokirana izjavim Đoga kojom optužuje predsednika Vučića za zabranu filma "Košare". 

Znam da je FCS imao podršku predsednika za snimanje svih nacionalnih filmova: Dare, Oluje, Dece Kozare, Mraka, Heroja Halijarda. Znam i da su svi ti filmovi dobili podršku na konkursu u legalnoj proceduri baš kao i Košare. 

Jedino je Đogo imao privilegiju da ne poštuje ni obaveze prema filmskom centru ni prema producentu i da se pohvali na Bogojavljenje da su mu uslišene molbe i da je Ministarstvo kulture naredilo da on mora biti reditelj filma. 

Dakle, Đogo ne krije da voli političke prečice, privatne veze i kršenje procedure i da mu je zahvaljujući tome omogućeno da oni koji su dobili na konkursu da snimaju Košare raskinu ugovor i vrate sva, čak i utrošena sredstva državi uključujući i Đogov honorar što je moguće očito samo u njegovom slučaju i tu mu politička podrška ne smeta. 

U međuvremenu bili su konkursi u FCS na koje se Đogo nije prijavio, nije pokušao ni kod jednog TV producenta da konkuriše, ali je valjda shvatio da kako nijedno pravilo za njega ne važi, da u njegovom slučaju predsednik treba da konkuriše za njega i snimi film. 

Inače će biti kriv. I to baš danas, godinu i više nakon tog događaja kada se vode pregovori u Briselu Đogo nas obaveštava u duhu onih koji uzvikuju da je Vučić izdajica da je ni manje ni više nego zabranio Košare. Kakva čudna koincidencija.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Sanja

27.02.2023 21:13

Sramota od coveka. Optuzuje Vucica coveka koji se zalaze za Srbiju jedini.

Nada

28.02.2023 05:25

Nije to slučajno,sve on to radi u dogovoru sa nekim

Maja

28.02.2023 05:26

Dok Vučić vodi odlučujući bitku za KiM u Briselu,Đogo laže o njemu

Maja

28.02.2023 06:58

Opozicija samo prica lazi, Vucic nikada ne bi zabranio to. Strasno!

Nikola

28.02.2023 07:00

Bice da je Djogo jos jedan lihvar koji svoju neuspesnost za poveren posao zeli da prebaci na druge , film "Kosare" ce se snimati i bez njega .

Sanja

28.02.2023 07:01

N1 su tajkunski mediji koji ni na ovaj dan ne prestaju da napadaju Vucica i da smisljaju lazi. Kosare je bas spomenuo Vucic prvi i on je je uvek istinu govorio.

Ceca

28.02.2023 07:01

Balsu treba da je stid!Vucic nikada ne bi zabranio snimanje filma “Kosare”!Ovo su lazi!